Troba la teva recepta

Arriba el nou CUINA

Renovem la revista per oferir-vos més receptes, més recomanacions i més continguts

New Cuina

New Cuina

Aquest divendres 22 d’abril trobareu al quiosc el nou número de la revista CUINA amb una imatge i una estructura completament renovades. Amb aquest canvi, la publicació líder en gastronomia a Catalunya incorpora més continguts, noves seccions, nous col·laboradors i més receptes per seguir reflectint-vos, cada mes, l’actualitat gastronòmica del país i per donar idees als amants de cuinar i menjar dins i fora de casa.

A banda d’un nou disseny, més àgil i actual, en aquesta nova etapa CUINA aposta per oferir-vos més trucs i tècniques per triomfar a la cuina, més alternatives per a una alimentació saludable, més propostes perquè feu escapades gormandes i més receptes a l’abast de tothom.

Quatre grans blocs
Els continguts del nou CUINA s’agrupen en quatre grans blocs: Per obrir boca, A la cuina, Al celler i Al rebost.

Per obrir boca. Cada mes, la revista obre amb les millors propostes per gaudir de la gastronomia fora de casa: els millors restaurants de Catalunya, les fires gastronòmiques més interessants del país i les darreres tendències gastronòmiques d’arreu del món.



A la cuina.
Els millors menús i les millors receptes i tota la informació que us cal per preparar-les, amb gràfics pràctics i espectaculars. Cada mes, un lector de la revista ens obre la cuina de casa seva i ens ensenya a fer un plat; s’estrena una secció dedicada a l’alimentació saludable, i el pastisser Jordi Bordas us ofereix receptes dolces innovadores per fer a casa. La xef Carme Ruscalleda continua col·laborant amb la revista, ara amb una secció titulada ‘Master class’, en què us explica tècniques i trucs professionals per aplicar a la cuina de cada dia.



Al celler.
Els vins, els caves i tot tipus de begudes són els protagonistes d’aquesta secció, que inclou les darreres notícies i novetats del sector vitivinícola, i obrim una finestra als còctels.



Al rebost. Els productes de temporada i tot allò que pot omplir el cistell —i on es pot comprar— ocupen la darrera secció de la revista. Visitem tots els racons del territori per donar-vos a conèixer botigues i productors artesans i us descobrim les últimes novetats editorials i digitals. Aquest bloc compta amb un equip de quatre especialistes en productes gurmet —pa, formatge, cervesa i delicadeses— que apareixen amb el nom de ‘Caçasabors’.



El 22 d’abril, al quiosc
L’equip de col·laboradors del CUINA compta a partir d’ara amb els cuiners Carme Ruscalleda, Pep Nogué i David Caballero, i amb els periodistes i escriptors gastronòmics Mar Calpena, Núria Coll, Salvador Garcia-Arbós, Àngel Garcia Petit, Manel Guirado, Jordi Luque, Sergi Martín, Paula Molés, Ànnia Monreal, Francesc Murgadas, Ramon Roset, Xavier Sust i Joan Villar-i-Martí, entre d’altres.

En el primer número de la nova etapa, us parlem, entre altres temes, de la cuina amb herbes aromàtiques i verdures del temps, l’hummus, les piadines, les millors botigues de pasta fresca, els vins d’àmfora… i entrevistem el cuiner Dani Lechuga, xef del restaurant Bardeni.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto