Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Arriba el nou CUINA

Renovem la revista per oferir-vos més receptes, més recomanacions i més continguts

New Cuina

New Cuina

Aquest divendres 22 d’abril trobareu al quiosc el nou número de la revista CUINA amb una imatge i una estructura completament renovades. Amb aquest canvi, la publicació líder en gastronomia a Catalunya incorpora més continguts, noves seccions, nous col·laboradors i més receptes per seguir reflectint-vos, cada mes, l’actualitat gastronòmica del país i per donar idees als amants de cuinar i menjar dins i fora de casa.

A banda d’un nou disseny, més àgil i actual, en aquesta nova etapa CUINA aposta per oferir-vos més trucs i tècniques per triomfar a la cuina, més alternatives per a una alimentació saludable, més propostes perquè feu escapades gormandes i més receptes a l’abast de tothom.

Quatre grans blocs
Els continguts del nou CUINA s’agrupen en quatre grans blocs: Per obrir boca, A la cuina, Al celler i Al rebost.

Per obrir boca. Cada mes, la revista obre amb les millors propostes per gaudir de la gastronomia fora de casa: els millors restaurants de Catalunya, les fires gastronòmiques més interessants del país i les darreres tendències gastronòmiques d’arreu del món.



A la cuina. Els millors menús i les millors receptes i tota la informació que us cal per preparar-les, amb gràfics pràctics i espectaculars. Cada mes, un lector de la revista ens obre la cuina de casa seva i ens ensenya a fer un plat; s’estrena una secció dedicada a l’alimentació saludable, i el pastisser Jordi Bordas us ofereix receptes dolces innovadores per fer a casa. La xef Carme Ruscalleda continua col·laborant amb la revista, ara amb una secció titulada ‘Master class’, en què us explica tècniques i trucs professionals per aplicar a la cuina de cada dia.



Al celler.
Els vins, els caves i tot tipus de begudes són els protagonistes d’aquesta secció, que inclou les darreres notícies i novetats del sector vitivinícola, i obrim una finestra als còctels.



Al rebost. Els productes de temporada i tot allò que pot omplir el cistell —i on es pot comprar— ocupen la darrera secció de la revista. Visitem tots els racons del territori per donar-vos a conèixer botigues i productors artesans i us descobrim les últimes novetats editorials i digitals. Aquest bloc compta amb un equip de quatre especialistes en productes gurmet —pa, formatge, cervesa i delicadeses— que apareixen amb el nom de ‘Caçasabors’.



El 22 d’abril, al quiosc

L’equip de col·laboradors del CUINA compta a partir d’ara amb els cuiners Carme Ruscalleda, Pep Nogué i David Caballero, i amb els periodistes i escriptors gastronòmics Mar Calpena, Núria Coll, Salvador Garcia-Arbós, Àngel Garcia Petit, Manel Guirado, Jordi Luque, Sergi Martín, Paula Molés, Ànnia Monreal, Francesc Murgadas, Ramon Roset, Xavier Sust i Joan Villar-i-Martí, entre d’altres.

En el primer número de la nova etapa, us parlem, entre altres temes, de la cuina amb herbes aromàtiques i verdures del temps, l’hummus, les piadines, les millors botigues de pasta fresca, els vins d’àmfora… i entrevistem el cuiner Dani Lechuga, xef del restaurant Bardeni.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: