Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Barcelona acollirà la Barcelona Wine Week al 2020

Amb més de 600 expositors, la fira destacarà l'excel·lència del sector vinícola

El sector del vi es reunirà a la Barcelona Wine Week

El sector del vi es reunirà a la Barcelona Wine Week

Grups cellerers de referència, nous emprenedors, vins amb i sense DO, vins ecològics, biodinàmics, destil·lats i més es trobaran a la Barcelona Wine Week per demostrar la diversitat i llarga experiència de la indústria del vi al país. Amb l'objectiu de fomentar la internacionalització del sector i potenciar la innovació, més de 600 expositors participen en el que l'Asociació Vinícola Catalana defineix com "la gran festa del vi".

La Barcelona Wine Week serà una plataforma única que ofereix una visió del vi a 360º, cosa que inclou des de un hub d'idees fins a un espai per la inspiració, un termòmetre de tendències i un viatge pel territori. De fet, Barcelona és una plaça important d'atracció del sector, tant local com internacional, en bona part gràcies a la experiència d'Alimentaria Exhibitions en la organització d'aquest tipus d'esdeveniments. 

Així, la Barcelona Wine Week se suma a les fires internacionals de referència en el sector del vi, a Europa i Amèrica Llatina. L'esdeveniment respon a les necessitats expressades per la indústria vitivinícola espanyola, que ja s'ha sumat a les veus que recolzen el projecte destacant que es tractarà d'un espai per aprendre, viatjar i viure experiències sensorials i fer negocis.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto