Grups cellerers de referència, nous emprenedors, vins amb i sense DO, vins ecològics, biodinàmics, destil·lats i més es trobaran a la Barcelona Wine Week per demostrar la diversitat i llarga experiència de la indústria del vi al país. Amb l'objectiu de fomentar la internacionalització del sector i potenciar la innovació, més de 600 expositors participen en el que l'Asociació Vinícola Catalana defineix com "la gran festa del vi".
La Barcelona Wine Week serà una plataforma única que ofereix una visió del vi a 360º, cosa que inclou des de un hub d'idees fins a un espai per la inspiració, un termòmetre de tendències i un viatge pel territori. De fet, Barcelona és una plaça important d'atracció del sector, tant local com internacional, en bona part gràcies a la experiència d'Alimentaria Exhibitions en la organització d'aquest tipus d'esdeveniments.
Així, la Barcelona Wine Week se suma a les fires internacionals de referència en el sector del vi, a Europa i Amèrica Llatina. L'esdeveniment respon a les necessitats expressades per la indústria vitivinícola espanyola, que ja s'ha sumat a les veus que recolzen el projecte destacant que es tractarà d'un espai per aprendre, viatjar i viure experiències sensorials i fer negocis.