Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Botifarra de Terrassa

Artur Martínez i Xavier Casanovas presenten un embotit representatiu de la cocapital del Vallès Occidental

La botifarra terregada de Terrassa

La botifarra terregada de Terrassa

El xef egarenc Artur Martínez (Capritx) i el mestre xarcuter Xavier Casanovas han presentat oficialment la botifarra terregada de Terrassa, un embotit representatiu de la cocapital del Vallès Occidental. Es tracta de l’adaptació com a embotit cuit d’un plat típic de la comarca, i més concretament de la ciutat. El resultat és un producte culinàriament molt versàtil, elaborat amb menuts de porc, ceba, tomàquet, all, ametlla, vi ranci, sal i pebre negre. Un embotit natural, sense additius, que es pot trobar als mercats municipals i en botigues especialitzades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 259

BOJOS PELS ARROSSOS SECS!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Josep Moreno

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto