Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Botifarra de Terrassa

Artur Martínez i Xavier Casanovas presenten un embotit representatiu de la cocapital del Vallès Occidental

La botifarra terregada de Terrassa

La botifarra terregada de Terrassa

El xef egarenc Artur Martínez (Capritx) i el mestre xarcuter Xavier Casanovas han presentat oficialment la botifarra terregada de Terrassa, un embotit representatiu de la cocapital del Vallès Occidental. Es tracta de l’adaptació com a embotit cuit d’un plat típic de la comarca, i més concretament de la ciutat. El resultat és un producte culinàriament molt versàtil, elaborat amb menuts de porc, ceba, tomàquet, all, ametlla, vi ranci, sal i pebre negre. Un embotit natural, sense additius, que es pot trobar als mercats municipals i en botigues especialitzades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: