Troba la teva recepta

Convoquem tots els bloguers al Dia CUINA!

El 6 d'octubre, a Manlleu, celebrem el Dia CUINA i convoquem un concurs de receptes amb cervesa per a bloguers

Dia CUINA

Dia CUINA

Un any més arriba el Dia CUINA i, enguany, volem tornar als orígens, perquè la tradicional convocatòria als bloguers gastronòmics per participar en el Concurs de Receptes de la revista està dedicada a la cervesa, com ja ho va ser en la primera edició del certamen. De fet, la cervesa és un dels dos ingredients principals de la festa Porc i Cervesa Fira Gastronòmica de Manlleu, en el marc de la qual tornem a convocar el concurs. 

Com sempre, el propòsit és aplegar el màxim de lectors i amics de la revista en aquesta diada. La festa tindrà lloc el dissabte 6 d'octubre, a Manlleu 

Els bloguers gastronòmics tornen a tenir un protagonisme especial. És per això que hem organitzat el VII Concurs de Receptes per a Bloguers, enguany amb la cervesa com a estrella dels plats. Podeu fer propostes de receptes de tota la vida, de ben originals i saludables.

Tothom qui tingui un blog gastronòmic pot enviar una recepta que contingui cervesa entre els ingredients. L'equip del CUINA triarà les finalistes i, entre aquestes, un jurat qualificat n’escollirà tres de guanyadores, una per a cada categoria: cuina creativa, cuina tradicional i cuina saludable.

Activitats exclusives

Els finalistes estaran convidats a passar el dia a Manlleu amb activitats exclusives per a ells, que inclouen una visita guiada a l'obrador de la xarcuteria artesana Can Molist, entre d'altres activitats molt interessants, que acabaran amb un àpat en un restaurant manlleuenc. Al migdia, durant els actes de Porc i Cervesa, Festa Gastronòmica que se celebraran a la plaça Fra Bernadí (la plaça gran de Manlleu), es donaran a conèixer els tres guanyadors i es farà el lliurament de premis.

  • El premi de la categoria 'Recepta creativa/original' consisteix en un àpat per a dues persones al restaurant Haddock, a Barcelona.
  • El premi a la categoria 'Recepta d’estil tradicional' és un un lot d'embotits artesans.
  • El premi de la categoria 'Recepta saludable' és un lot de cerveses artesanes.

El concurs ja és obert i el termini per participar-hi s’acaba el 28 de setembre. Podeu enviar les vostres receptes a redaccio@cuina.cat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto