Troba la teva recepta

Convoquem tots els bloguers al Dia CUINA!

El 6 d'octubre, a Manlleu, celebrem el Dia CUINA i convoquem un concurs de receptes amb cervesa per a bloguers

Dia CUINA

Dia CUINA

Un any més arriba el Dia CUINA i, enguany, volem tornar als orígens, perquè la tradicional convocatòria als bloguers gastronòmics per participar en el Concurs de Receptes de la revista està dedicada a la cervesa, com ja ho va ser en la primera edició del certamen. De fet, la cervesa és un dels dos ingredients principals de la festa Porc i Cervesa Fira Gastronòmica de Manlleu, en el marc de la qual tornem a convocar el concurs. 

Com sempre, el propòsit és aplegar el màxim de lectors i amics de la revista en aquesta diada. La festa tindrà lloc el dissabte 6 d'octubre, a Manlleu 

Els bloguers gastronòmics tornen a tenir un protagonisme especial. És per això que hem organitzat el VII Concurs de Receptes per a Bloguers, enguany amb la cervesa com a estrella dels plats. Podeu fer propostes de receptes de tota la vida, de ben originals i saludables.

Tothom qui tingui un blog gastronòmic pot enviar una recepta que contingui cervesa entre els ingredients. L'equip del CUINA triarà les finalistes i, entre aquestes, un jurat qualificat n’escollirà tres de guanyadores, una per a cada categoria: cuina creativa, cuina tradicional i cuina saludable.

Activitats exclusives

Els finalistes estaran convidats a passar el dia a Manlleu amb activitats exclusives per a ells, que inclouen una visita guiada a l'obrador de la xarcuteria artesana Can Molist, entre d'altres activitats molt interessants, que acabaran amb un àpat en un restaurant manlleuenc. Al migdia, durant els actes de Porc i Cervesa, Festa Gastronòmica que se celebraran a la plaça Fra Bernadí (la plaça gran de Manlleu), es donaran a conèixer els tres guanyadors i es farà el lliurament de premis.

  • El premi de la categoria 'Recepta creativa/original' consisteix en un àpat per a dues persones al restaurant Haddock, a Barcelona.
  • El premi a la categoria 'Recepta d’estil tradicional' és un un lot d'embotits artesans.
  • El premi de la categoria 'Recepta saludable' és un lot de cerveses artesanes.

El concurs ja és obert i el termini per participar-hi s’acaba el 28 de setembre. Podeu enviar les vostres receptes a redaccio@cuina.cat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto