Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Convoquem tots els bloguers al Dia CUINA!

El 6 d'octubre, a Manlleu, celebrem el Dia CUINA i convoquem un concurs de receptes amb cervesa per a bloguers

Dia CUINA

Dia CUINA

Un any més arriba el Dia CUINA i, enguany, volem tornar als orígens, perquè la tradicional convocatòria als bloguers gastronòmics per participar en el Concurs de Receptes de la revista està dedicada a la cervesa, com ja ho va ser en la primera edició del certamen. De fet, la cervesa és un dels dos ingredients principals de la festa Porc i Cervesa Fira Gastronòmica de Manlleu, en el marc de la qual tornem a convocar el concurs. 

Com sempre, el propòsit és aplegar el màxim de lectors i amics de la revista en aquesta diada. La festa tindrà lloc el dissabte 6 d'octubre, a Manlleu 

Els bloguers gastronòmics tornen a tenir un protagonisme especial. És per això que hem organitzat el VII Concurs de Receptes per a Bloguers, enguany amb la cervesa com a estrella dels plats. Podeu fer propostes de receptes de tota la vida, de ben originals i saludables.

Tothom qui tingui un blog gastronòmic pot enviar una recepta que contingui cervesa entre els ingredients. L'equip del CUINA triarà les finalistes i, entre aquestes, un jurat qualificat n’escollirà tres de guanyadores, una per a cada categoria: cuina creativa, cuina tradicional i cuina saludable.

Activitats exclusives

Els finalistes estaran convidats a passar el dia a Manlleu amb activitats exclusives per a ells, que inclouen una visita guiada a l'obrador de la xarcuteria artesana Can Molist, entre d'altres activitats molt interessants, que acabaran amb un àpat en un restaurant manlleuenc. Al migdia, durant els actes de Porc i Cervesa, Festa Gastronòmica que se celebraran a la plaça Fra Bernadí (la plaça gran de Manlleu), es donaran a conèixer els tres guanyadors i es farà el lliurament de premis.

  • El premi de la categoria 'Recepta creativa/original' consisteix en un àpat per a dues persones al restaurant Haddock, a Barcelona.
  • El premi a la categoria 'Recepta d’estil tradicional' és un un lot d'embotits artesans.
  • El premi de la categoria 'Recepta saludable' és un lot de cerveses artesanes.

El concurs ja és obert i el termini per participar-hi s’acaba el 28 de setembre. Podeu enviar les vostres receptes a redaccio@cuina.cat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

També et pot interessar

7 llocs on podeu descobrir i comprar productes artesans.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}

Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto