Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El 13 de desembre descobrireu en directe tres maneres de fer un gall dindi espectacular

David Caballero ens explicarà un marinat, una salsa i un farciment per al gall dindi en directe per Instagram

Gall dindi

Gall dindi Anna Garcia Frigola

Al número de desembre del CUINA hem revolucionat el Nadal amb seixanta receptes per gaudir d'unes festes espectaculars. I un dels productes estrella d'aquestes dates és el gall dindi, del qual David Caballero ens revela tots els secrets a les pàgines de la revista.

Però això no és tot: l'assessor gastronòmic de CUINA també ens proposa sis maneres de cuinar el gall dindi amb salses, marinats i farciments que us deixaran amb la boca oberta. 

Per si us queden dubtes de com podeu fer-los, el proper dilluns 13 de desembre cuinarem tres de les receptes d'aquest número amb el seu autor. Serà a les 11 h a l'Instagram del CUINA, amb David Caballero des del seu estudi gastronòmic de Sant Pere de Riudebitlles. Les receptes que hem triat per a aquesta ocasió són la salsa Robert a la mostassa, la mantega aromàtica per marinar i el farciment d'albercoc, carn picada de porc, espinacs 'baby' i brie. 

Si teniu ganes d'aprendre a fer aquestes preparacions i de resoldre els dubtes que tingueu en directe, només cal que us connecteu al Live i que tingueu a punt els ingredients de cadascuna de les receptes, que us detallem a continuació.

Per a la salsa Robert a la mostassa

  • 50 g de mantega sense sal
  • 100 g d'escalunyes
  • 50 ml de vi blanc
  • 20 g de farina
  • 2 cullerades de mostassa antiga
  • 500 ml de suc de carn o brou de pollastre
  • sal
  • pebre negre molt

Per a la mantega aromàtica per marinar

  • 225 g de mantega sense sal 
  • 1 cullerada de farigola fresca
  • 1 cullerada de romaní fresc
  • 1 cullerada d'orenga seca
  • 3 grans d'all pelats i picats
  • sal
  • pebre negre molt

Per al farciment d'albercoc, carn picada de porc, espinacs 'baby' i brie

  • oli d'oliva verge extra
  • 1 ceba picada
  • 2 grans d'all picats
  • 700 g de carn picada de porc
  • 250 g d'espinacs 'baby'
  • 10 albercocs secs picats (orellanes)
  • 200 g de brie
  • sal
  • pebre negre molt

El Live d'Instagram començarà a les 11 h. Durant una hora, David Caballero detallarà els passos de cadascuna de les tres receptes i us resoldrà tots els dubtes que tingueu. Quan s'acabi, ja podreu afegir al receptari nadalenc tres maneres espectaculars de millorar el gall dindi! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto