Al número de desembre del CUINA hem revolucionat el Nadal amb seixanta receptes per gaudir d'unes festes espectaculars. I un dels productes estrella d'aquestes dates és el gall dindi, del qual David Caballero ens revela tots els secrets a les pàgines de la revista.
Però això no és tot: l'assessor gastronòmic de CUINA també ens proposa sis maneres de cuinar el gall dindi amb salses, marinats i farciments que us deixaran amb la boca oberta.
Per si us queden dubtes de com podeu fer-los, el proper dilluns 13 de desembre cuinarem tres de les receptes d'aquest número amb el seu autor. Serà a les 11 h a l'Instagram del CUINA, amb David Caballero des del seu estudi gastronòmic de Sant Pere de Riudebitlles. Les receptes que hem triat per a aquesta ocasió són la salsa Robert a la mostassa, la mantega aromàtica per marinar i el farciment d'albercoc, carn picada de porc, espinacs 'baby' i brie.
Si teniu ganes d'aprendre a fer aquestes preparacions i de resoldre els dubtes que tingueu en directe, només cal que us connecteu al Live i que tingueu a punt els ingredients de cadascuna de les receptes, que us detallem a continuació.
Per a la salsa Robert a la mostassa
- 50 g de mantega sense sal
- 100 g d'escalunyes
- 50 ml de vi blanc
- 20 g de farina
- 2 cullerades de mostassa antiga
- 500 ml de suc de carn o brou de pollastre
- sal
- pebre negre molt
Per a la mantega aromàtica per marinar
- 225 g de mantega sense sal
- 1 cullerada de farigola fresca
- 1 cullerada de romaní fresc
- 1 cullerada d'orenga seca
- 3 grans d'all pelats i picats
- sal
- pebre negre molt
Per al farciment d'albercoc, carn picada de porc, espinacs 'baby' i brie
- oli d'oliva verge extra
- 1 ceba picada
- 2 grans d'all picats
- 700 g de carn picada de porc
- 250 g d'espinacs 'baby'
- 10 albercocs secs picats (orellanes)
- 200 g de brie
- sal
- pebre negre molt
El Live d'Instagram començarà a les 11 h. Durant una hora, David Caballero detallarà els passos de cadascuna de les tres receptes i us resoldrà tots els dubtes que tingueu. Quan s'acabi, ja podreu afegir al receptari nadalenc tres maneres espectaculars de millorar el gall dindi!