Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquest dissabte podreu descobrir els olis del Bages

El dissabte 23 de maig a les 13h, La Taula de l’Oli del Bages presenta els seus productes en directe a l’Instagram de @Cuinacat

Sergi Càmara és membre de la Taula de l’Oli i tastador

Sergi Càmara és membre de la Taula de l’Oli i tastador

El 2016, El Rebost del Bages, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, va impulsar la Taula de l’Oli com a acompanyament als productors d’oli de la comarca per donar valor i promocionar les varietats locals i els seus olis singulars.

Amb l’objectiu és donar a conèixer les varietats locals, definir paràmetres de qualitat i promocionar els olis de qualitat al territori, la Taula de l’Oli del Bages està oberta a tots aquells productors d’oli que treballen amb les varietats locals d’oli amb la voluntat de col·laborar i treballar plegats.

En total, són 14 productors bagencs que treballen amb varietats com la corbella, la verdal Manresa i la vera i elaboren olis d’oliva de primera qualitat.

Aquest dissabte els podreu conèixer

Aquest dissabte, 23 de maig, a les 13h, Gerard Birbe, editor de la revista CUINA, i Sergi Càmara, productor, membre de la Taula de l’Oli i tastador del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges de Catalunya, presentaran els olis del Bages a l’Instagram de la revista.

Si ens hi acompanyeu, podreu conèixer quins olis formen part de la Taula de l’Oli del Bages, quins beneficis té aquest producte i les diverses propostes d’oleoturisme que podreu gaudir al Bages tan bon punt s’acabi el confinament.

A més, si esteu interessants en saber què és i com es fa un tast d’oli, esteu de sort, perquè durant la connexió també ho explicarem i Sergi Càmara revelarà els aspectes que hem de tenir en compte a l’hora de degustar un oli i determinar-ne la qualitat. També farà un tast guiat de cinc olis de la Taula de l'Oli del Bages (els podeu comprar en línia seguint l'enllaç de cadascun).

Acompanyeu-nos, doncs, aquest dissabte, 23 de maig, a les 13h a l’Instagram de Cuina.cat i coneixereu els secrets de l’oli del Bages i podreu resoldre els dubtes que tingueu. Us hi esperem!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto