Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquest dissabte podreu descobrir els olis del Bages

El dissabte 23 de maig a les 13h, La Taula de l’Oli del Bages presenta els seus productes en directe a l’Instagram de @Cuinacat

Sergi Càmara és membre de la Taula de l’Oli i tastador

Sergi Càmara és membre de la Taula de l’Oli i tastador

El 2016, El Rebost del Bages, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, va impulsar la Taula de l’Oli com a acompanyament als productors d’oli de la comarca per donar valor i promocionar les varietats locals i els seus olis singulars.

Amb l’objectiu és donar a conèixer les varietats locals, definir paràmetres de qualitat i promocionar els olis de qualitat al territori, la Taula de l’Oli del Bages està oberta a tots aquells productors d’oli que treballen amb les varietats locals d’oli amb la voluntat de col·laborar i treballar plegats.

En total, són 14 productors bagencs que treballen amb varietats com la corbella, la verdal Manresa i la vera i elaboren olis d’oliva de primera qualitat.

Aquest dissabte els podreu conèixer

Aquest dissabte, 23 de maig, a les 13h, Gerard Birbe, editor de la revista CUINA, i Sergi Càmara, productor, membre de la Taula de l’Oli i tastador del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges de Catalunya, presentaran els olis del Bages a l’Instagram de la revista.

Si ens hi acompanyeu, podreu conèixer quins olis formen part de la Taula de l’Oli del Bages, quins beneficis té aquest producte i les diverses propostes d’oleoturisme que podreu gaudir al Bages tan bon punt s’acabi el confinament.

A més, si esteu interessants en saber què és i com es fa un tast d’oli, esteu de sort, perquè durant la connexió també ho explicarem i Sergi Càmara revelarà els aspectes que hem de tenir en compte a l’hora de degustar un oli i determinar-ne la qualitat. També farà un tast guiat de cinc olis de la Taula de l'Oli del Bages (els podeu comprar en línia seguint l'enllaç de cadascun).

Acompanyeu-nos, doncs, aquest dissabte, 23 de maig, a les 13h a l’Instagram de Cuina.cat i coneixereu els secrets de l’oli del Bages i podreu resoldre els dubtes que tingueu. Us hi esperem!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: