Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La DO Penedès premia el consum de proximitat

Promou la venda de vi de la denominació d’origen en botigues especialitzades amb una campanya de suport als establiments i de divulgació als consumidors.

Vinyes del Penedès

Vinyes del Penedès

Fins a 101 botigues especialitzades de vins participen per novè any en la campanya de promoció de vins de la DO Penedès, enguany amb un suport especial als establiments que estan patint les conseqüències del tancament amb motiu de la pandèmia sanitària de la covid-19. Per això, aquest any la campanya, que normalment té una durada d’un mes, no té data d’acabament, perquè cada botiga —principalment, de Barcelona i l’àrea metropolitana, però també de Girona— pugui aprofitar-la en funció dels horaris en què pugui tenir obert.

L’objectiu principal de la DO —que té el suport directe dels cellers per als obsequis als guanyadors— és donar eines a les botigues per augmentar la rotació en ampolles de vi del Penedès, alhora que es premia el consumidor que opta pel producte de proximitat. Un tercer objectiu de la campanya és la formació i la divulgació dels vins del Penedès, amb tastos a les mateixes botigues —que enguany es faran en mesura de les possibilitats—, a banda del material promocional que es repartirà durant la promoció.

Collarins amb premi

Per la compra d’una ampolla de vi de la DO Penedès, els consumidors obtenen un collarí identificador de la campanya, en el qual podran veure, en el mateix moment de la compra, si té premi o no. A la llista d’obsequis, a més de les ampolles de 75 cl i màgnum que es repartien altres anys, s’hi afegeixen també llevataps Pulltex serigrafiats amb el logo de la DO Penedès. Com més ampolles compreu, més possibilitats de guanyar, a més de potenciar el consum de vins de proximitat. La promoció estarà activa fins a esgotar existències.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto