Durant dues setmanes més de 40 establiments del municipi oferiran tastets especials
Dtapes
Fins al 29 de maig, la gastronomia tindrà especial protagonisme al municipi de Torredembarra, on un total de 43 bars i restaurants oferiran una tapa i una beguda pel preu de 2,50 €. Durant dues setmanes es podrà tastar des d’un timbal de filet de porc amb reducció de salsa de porto i gamba caramel·litzada fins a bacallà marinat farcit de croquetes de cabra de mar amb romesco, i moltes altres creacions sorprenents.
Amb Dtapes 2016, els participants podran degustar les tapes que vulguin als establiments que prefereixin, i, quan n’hagin tastat 15 de diferents, podran optar a diversos premis, com un pack de cerveses artesanes, una sortida amb catamarà i altres regals de valor. D’altra banda, els comensals podran votar per la seva tapa preferida i donar l’oportunitat als establiments d’aconseguir el títol de Tapa Guanyadora d’enguany.
Amb la finalitat de donar més promoció a la gastronomia del municipi, durant les jornades en què es desenvolupa l’activitat els comensals també podran participar en un concurs fotogràfic a través de la xarxa social Instagram, fent ús de l’etiqueta #DtapesTdb2016. El jurat escollirà tres fotografies classificades, sempre que aquestes s’emmarquin en la temàtica i compleixin els requisits del concurs.
Establiments adherits a Dtapes per Torredembarra
Punt de Trobada, Pizzeria di Napoli, la Serra, la Piazzeta, Frankfurt K-Ñon, Piz-Paz, Gelateria Iceberg Port, La Quilla, Picnic Port, Cozynook, Blau Marí, Al Capone, La Terraza, La Luna, Las Palmeras, Gelateria Torremar, Fabiola, El Bloc, La Prenda, l’Ham, Bodegón, Oxio, El Vaixell, Cal Coco, El marítim, Roda, Itsasoa, Clamar, Solbar, Varimar, New Pibito, El Monaguillo, La Quiexelada, La Charca, Plaça Catalunya, Oskar’s Bar, Tower, Cocteleria Mai Tai, La Palmera, Hostal Coca, Cal Jan, Le Brussels, Els 4 panxos, Toppings Frozen Yogurt, Kult, l’Astut, el Sabó, La Barra, L’Auca, Nyam Nyam, Cal Txus i l’Anna, Pastisseria Ares, l’Atzur, Jamón Divino i El Sevillano.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia