Troba la teva recepta

El festival Film&Cook prepara la segona edició

La novetat d’enguany són uns tallers gastronòmics aptes per a tots els públics

Film&cook

Film&cook

Després de l’èxit de la primera trobada, el festival Film&Cook prepara la segona edició de cara als dies 9, 10 i 11 de març. El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona és l’espai escollit per acollir les projeccions dedicades a la gastronomia.

Tenen cabuda al festival tots els documentals, llargmetratges i curtmetratges nacionals o internacionals que s’hi vulguin presentar. L’única condició que han de complir és tenir una temàtica relacionada amb el món culinari.

A part de les projeccions i les degustacions que es realitzen després de cada sessió, aquest any els organitzadors han volgut ampliar l’oferta lúdica del festival i s’hi incorporen tallers gastronòmics. Tastos de vi, de xocolata o de formatge són algunes de les activitats programades.

A més, s’ha preparat un espai dedicat als més petits de la casa, que també podran gaudir d’aquest maridatge entre cinema i cuina.

La primera edició va comptar amb la presència de diferents personalitats del món culinari. Ferran Adrià, Andoni Luis Aduriz o Carme Ruscalleda van voler donar suport a la proposta, ja sigui amb la presentació de documentals, ja sigui apadrinant les produccions. La idea és que tots els amants i professionals de la cuina puguin apropar-s’hi per gaudir de les projeccions un any més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto