Troba la teva recepta

El V Dia CUINA de Manlleu reuneix lectors i bloguers amants de la cuina i de la cervesa

La jornada va estar plena d’activitats festives al voltant del porc i la cervesa durant el Porc i Cervesa Fira Gastronòmica

Bloguers dia cuina 2016ok

Bloguers dia cuina 2016ok

El dissabte 24 de setembre hem gaudit de la companyia dels lectors de la revista, bloguers gastronòmics i amants de la cuina al V Dia CUINA de Manlleu. I, com sempre, la resposta ha estat més que positiva.

Porc i Cervesa Fira Gastronòmica de Manlleu se celebra tot el cap de setmana, però el dissabte, coincidint amb el Dia CUINA, l’activitat és frenètica. Tallers i activitats infantils, visites guiades al barri antic de Manlleu, degustacions de tapes, tastos guiats de cerveses artesanes, gimcanes, tastos de caves i música, entre moltes altres propostes, han convertit la jornada en un dia de festa i entreteniment per a tota la família en la qual ens encanta que ens hi acompanyeu.

A més, els bloguers finalistes del Concurs de Receptes amb cervesa han pogut gaudir d’un programa d’activitats especialment pensat per a ells que incloïa la degustació de formatges i un taller d'elaboració de mató al Serradet de Barneres, un dinar al restaurant Sambucus i, és clar, el moment que tots esperaven, l’entrega de premis del concurs. El lliurament estava previst durant l'emissió del programa 'El suplement', de Catalunya Ràdio, però la tècnica va jugar una mala passada i no va ser possible que els oients del programa coneguessin en directe els guanyadors. Això sí, Pep Nogué i Josep Sucarrats van improvisar un lliurament a la porxada de la plaça Fra Bernadí que podeu veure en aquest vídeo.




Els bloguers guanyadors

El jurat del concurs va triar la recepta de vedella amb poma de Teresa Farré Miró, del blog La Cuina de la Teresa, com la millor recepta tradicional. El premi va ser un àpat per a dues persones al restaurant Pork. En la categoria de millor recepta original, la guanyadora va ser Maria Glòria Mohedano Puig, del blog No tot són postres, amb uns bombons salats de bacallà i salmó amb cervesa en dues textures, amb la qual va obtenir un àpat per a dues persones a l'Òpera amb Samfaina. Finalment, en la categoria de cuina saludable, la premiada va ser Carme Arce, del blog Cuinetes Carme, amb una melva en escabetx de cervesa i flor de Sant Joan. El premi per a ella va ser un àpat per a dues persones al BlackLab BrewHouse. Les tres guanyadores, a més, rebran un lot de caldo Aneto, format per un bric de fumet Aneto 100% natural, un bric de caldo de ceba ecológica Aneto 100% natural, un bric de caldo de puchero Aneto 100% natural, un lot de sopera i sis serveis, i un receptari Aneto.

Cervesa artesana
 i embotits
Durant el cinquè Dia CUINA també es va celebrar el segon Concurs de Cervesa Artesana, que va triar les millors cerveses presents a la fira. La guanyadora va ser la Montseny Aniversari, de la Companyia Cervesera del Montseny. I, per primera vegada, també es va celebrar el concurs de llonganisses artesanes, que va guanyar Artesans de l'Abel.

Un any més, el Dia CUINA i la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu s’han convertit en el punt de trobada per als amants de la bona cuina i la cervesa del nostre país, una jornada lúdica i festiva acompanyada pel bon temps i amb activitats per a totes les edats. El temps passa ràpid i per això ja estem començant a planificar les activitats que ens acompanyaran l’any vinent!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto