Troba la teva recepta

Els bloguers finalistes del concurs de receptes per al V Dia CUINA

Els seleccionats participaran en activitats exclusives durant la celebració que es fa el dissabte 24 de setembre a Manlleu

Dia Cuina Manlleu 2014

Dia Cuina Manlleu 2014

Tenir un blog de cuina i enviar-nos una recepta amb la cervesa com a ingredient van ser els requisits per poder accedir a les activitats especials que hem preparat per al V Dia CUINA, que té lloc a Manlleu el dissabte 24 de setembre. Aquests són els finalistes del concurs de receptes per a bloguers:

Anna Fornell Soler (M'agrada cuinar)
Conxita Linares (Al pot petit)
Nani Nolla (La cuina violeta)
M. Àngels Mariano Buyreu (La cuina d'Àngels)
Joan Francesc Jerez Navidad (Beatus Ille)
Carme Arce (Cuinetes Carme)
M. Glòria Mohedano i Puig (No tot són postres a la cuina)
Mayte Deza (La fonda Deza)
Cristina Arché Justo (Delícies Culinàries Cris)
Montse Bertran Millan (Roba Bruta)
Júlia i Montse Verdaguer (Kilòmetre 0)
Marta Juvert Ferre (Pa de nous)
Montserrat Grau Honrubia (La cuina de la mussola)
Sara Sanz Borràs (Sara Sanz)
Sussi Abel Cañet (Ara cuina)
Francesc Tataret Gallegos (Tastets)
Jaume González Roson (El Jaume a la cuina)
Teresa Farré Miró (La cuina de la Teresa)
Lidia Casademont (Va de teca)
Olga Casanova Martínez (La cuina de l'Olga)
Pilar Casanava (Per sucar-hi pa)
Rosa M. Llucià Santanach (Receptes de cuina Bon profit!)

Les activitats reservades per a aquests bloguers comprenen una visita guiada a la granja El Serradet de Barneres i un àpat al restaurant Sambucus, al mercat, entre d’altres. Us en donarem tots els detalls per e-mail.

Al migdia es lliuraran els premis a les receptes guanyadores en cadascuna de les categories proposades (tradicional, creativa i saludable) en l’emissió en directe del programa ‘El suplement on road’, de Catalunya Ràdio, amb Pep Nogué.

Si no heu estat cap dels seleccionats, el Dia CUINA també compta amb vosaltres. La trobada s’emmarca en la celebració de ‘Porc i Cervesa. Fira Gastronòmica de Manlleu’, on trobareu un mercat de productes artesans, un mercat de cerveses artesanes, un tast de les cerveses més excepcionals, a més d’activitats per als més petits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto