Troba la teva recepta

Els bloguers finalistes per al III Dia CUINA

Els seleccionats participaran en activitats exclusives durant la celebració que es fa el dissabte 27 de setembre a Manlleu

Bloguers II Dia Cuina

Bloguers II Dia Cuina

Tenir un blog de cuina i enviar una recepta amb el pernil cuit com a ingredient van ser els requisits establerts per poder accedir a les activitats especials que hem preparat per al III Dia CUINA, que té lloc a Manlleu el dissabte 27 de setembre. Aquests són els finalistes del concurs:
Les activitats reservades a aquests bloguers comprenen una visita a la Colònia Rusiñol de Manlleu, un aperitiu al restaurant Can Faluga de la Colònia Rusiñol, una demostració de cuina amb pernil cuit a l’aula del Mercat Municipal de Manlleu a càrrec de Manel Guirado, i un dinar (una invitació per a cada blog) al restaurant Sambucus, del mateix mercat.

A la tarda es lliuraran els premis a les receptes guanyadores en cadascuna de les categories proposades: tradicional, creativa i saludable.

Si no heu estat cap dels seleccionats, el Dia CUINA també compta amb vosaltres. La trobada s’emmarca en la celebració de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu, on trobareu un mercat de productes artesans, un mercat de cerveses artesanes, un tast de les cerveses més excepcionals, un maridatge d’embotits amb cava o la matança del porc, a més d’activitats per als més petits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

16-17 nov

Fira de l'Oli Nou Siurana

A mitjan novembre, una vintena de cooperatives i productors de la DOP Siurana presenten l’oli nou de la temporada...

17 nov

XIII Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori, al Gironès, dediquen una fira al pa i la xocolata, dos ingredients que, durant molts anys,...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto