Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fismuler, Echegaray i Casa Petra, Premis Barcelona Restauració 2022

Els Premis Barcelona Restauració, en la tercera edició, han tornat per homenatjar el sector després dels anys de pandèmia

Fotografia de família dels III Premis Barcelona Restauració

Fotografia de família dels III Premis Barcelona Restauració

El restaurant Fismuler, de Ciutat Vella; l’Echegaray, del districte de Sant Martí, i Casa Petra, de les Corts, han estat els guanyadors de la tercera edició dels Premis Barcelona Restauració 2022 que s’han lliurat aquest dilluns al vespre en una gala celebrada a la Fàbrica Moritz de Barcelona, amb l’assistència d’unes 200 persones. Aquests guardons els impulsa l’Ajuntament de Barcelona des de l’any 2017 per difondre l’oferta gastronòmica i restauradora de qualitat de la ciutat. 

Tres premis, tres categories

El restaurant Fismuler ha estat premiat en la categoria Qualitat Gastronòmica per “oferir una cuina urbana, fresca, sense complicacions i de molta qualitat per a tots els públics”; l’Echegaray, en la d’Integració al Barri, per representar “una aposta jove de cuina popular de fort arrelament al barri gràcies a la compra diària al mercat”, i Casa Petra ha estat premiat en la categoria de Local Notori o Innovador per “per esdevenir un espai polivalent, sorprenent, diferenciador, transversal i acollidor”, en paraules del jurat.

Més premiats

Enguany, s’han lliurat quatre premis més, dividits en dues categories noves. Can Culleretes i Ca l’Isidre, ambdós de Ciutat Vella, han rebut la Menció Honorífica “per la seva contribució excepcional a l’hora de posar en valor la restauració de la ciutat al llarg del temps, ajudant a forjar la identitat cultural pròpia del model de restauració de la ciutat i servint de guia per a futures generacions”, explicaven des del jurat. Per la seva part, El Racó del Peix (Horta-Guinardó) i Casa Amàlia (Eixample) han rebut el Premi a la Sostenibilitat, que reconeix les bones pràctiques vinculades als principis de sostenibilitat i economia circular dels establiments. En el seu cas, per mostrar “dos exemples clars de com és la nova restauració de Barcelona. Una restauració amb valors, dedicació i amb compromís amb el barri i amb unes polítiques de contractació i cura del producte sostenibles”.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: