Cap residu, completament sostenible, total cura del medi ambient. Aquesta és la fita que ha assolit la gelateria Bodevici, situada al cor del barri de Gràcia, que s'ha convertit en la primera gelateria ZERO WASTE d'Europa. Oberta al maig de 2011 com la primera gelateria ecològica de l'Estat espanyol, la conscienciació pel medi ambient de Bodevici ha anat un pas més enllà i ha esdevingut la primera d'Europa que ofereix una experiència 100% sostenible, és a dir, sense generar cap tipus de residu plàstic.
El fundador de Bodevici, Jordi Rivera, explica que "volem contribuir a salvar el nostre planeta, facilitant les pràctiques de producció i de consum que tenen en compte els recursos naturals, la reutilització de materials i la reducció de residus". El terme zero waste implica frenar l'augment de deixalles que destrueixen els ecosistemes i fan malbé el planeta. Bodevici és una oportunitat única, sostenible i a l'abast de tothom per gaudir d'un gelat, tot col·laborant amb el planeta.
Per convertir-se en una gelateria sense residus, Bodevici ha substituït els envasos d'un sol ús per alternatives més sostenibles com les terrines comestibles, els gots de bambú reutilitzables, canyetes de tres tipus també reutilitzables, tovallons de cotó o closques de coco, entre d'altres. I, tal com explica el mateix Rivera, això, lluny de suposar un cost extra, esdevé un estalvi per al client: "el client acaba pagant menys si decideix triar un envàs reutilitzable i retornable, concretament s’estalviarà 0,10 € en cada compra amb el nou concepte zero waste".
Al marge de gelats, Bodevici comercialitza també altres productes com l'orxata o el te kombutxa, tots productes de proximitat, ecològics o vegans i que segueixen sempre els quatre pilars de la gelateria catalana: ecologia, sostenibilitat, qualitat i honestedat.