Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La primera gelateria ZERO WASTE d'Europa és a Barcelona

Nou anys després d'obrir, la gelateria Bodevici s'ha convertit en la primera d'Europa a garantir una compra sostenible, sense generar residus

Gelat bodevici

Gelat bodevici

Cap residu, completament sostenible, total cura del medi ambient. Aquesta és la fita que ha assolit la gelateria Bodevici, situada al cor del barri de Gràcia, que s'ha convertit en la primera gelateria ZERO WASTE d'Europa. Oberta al maig de 2011 com la primera gelateria ecològica de l'Estat espanyol, la conscienciació pel medi ambient de Bodevici ha anat un pas més enllà i ha esdevingut la primera d'Europa que ofereix una experiència 100% sostenible, és a dir, sense generar cap tipus de residu plàstic. 

El fundador de Bodevici, Jordi Rivera, explica que "volem contribuir a salvar el nostre planeta, facilitant les pràctiques de producció i de consum que tenen en compte els recursos naturals, la reutilització de materials i la reducció de residus". El terme zero waste implica frenar l'augment de deixalles que destrueixen els ecosistemes i fan malbé el planeta. Bodevici és una oportunitat única, sostenible i a l'abast de tothom per gaudir d'un gelat, tot col·laborant amb el planeta.

Per convertir-se en una gelateria sense residusBodevici ha substituït els envasos d'un sol ús per alternatives més sostenibles com les terrines comestibles, els gots de bambú reutilitzables, canyetes de tres tipus també reutilitzables, tovallons de cotó o closques de coco, entre d'altres. I, tal com explica el mateix Rivera, això, lluny de suposar un cost extra, esdevé un estalvi per al client: "el client acaba pagant menys si decideix triar un envàs reutilitzable i retornable, concretament s’estalviarà 0,10 € en cada compra amb el nou concepte zero waste".

Al marge de gelats, Bodevici comercialitza també altres productes com l'orxata o el te kombutxa, tots productes de proximitat, ecològics o vegans i que segueixen sempre els quatre pilars de la gelateria catalana: ecologia, sostenibilitat, qualitat i honestedat. 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: