Bodevici (Torrijos, 21, Barcelona) va obrir portes fa deu anys com la primera gelateria ecològica del país i el 2020 es va convertir en el primer establiment d'aquest tipus de residu zero d'Europa, oferint una experiència de compra 100% sostenible i sense generar residus. Ara, Jordi Rivera Jové, impulsor de la marca, fa un pas més amb una gamma de gelats sense sucres afegits, endolcits amb dàtils naturals.
Els sabors amb els quals s'estrena aquesta nova gamma són maduixes del Maresme ecològiques de l'Hort d'en Dídac, vainilla de Madagascar de Comerç Just, xocolata negra i xocolata amb llet fresca de proximitat.
Recuperen receptes d'orxata
Aquest 2022, Bodevici també ha recuperat dues receptes del receptari dels Països Catalans: la de l'orxata catalana d'avellanes torrades de Reus DOP (Denominació d'Origen Protegida), i l'orxata d'ametlles crues originària de Mallorca. Són dues begudes gairebé desaparegudes que ara se sumen a les orxates amb i sense sucres de Món Orxata i amb les quals Jordi Rivera volia apostar per la recuperació d'aquestes elaboracions.