Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Gelats ecològics i dues orxates sorprenents a Bodevici

La gelateria liderada per Jordi Rivera també recupera dues receptes d'orxata: la d'avellanes de Reus i la d'ametlles de Mallorca

Els nous gelats sense sucre són de quatre gustos diferents

Els nous gelats sense sucre són de quatre gustos diferents

Bodevici (Torrijos, 21, Barcelona) va obrir portes fa deu anys com la primera gelateria ecològica del país i el 2020 es va convertir en el primer establiment d'aquest tipus de residu zero d'Europa, oferint una experiència de compra 100% sostenible i sense generar residus. Ara, Jordi Rivera Jové, impulsor de la marca, fa un pas més amb una gamma de gelats sense sucres afegits, endolcits amb dàtils naturals.

Els sabors amb els quals s'estrena aquesta nova gamma són maduixes del Maresme ecològiques de l'Hort d'en Dídac, vainilla de Madagascar de Comerç Just, xocolata negra i xocolata amb llet fresca de proximitat. 

Orxates bodevici

Recuperen receptes d'orxata

Aquest 2022, Bodevici també ha recuperat dues receptes del receptari dels Països Catalans: la de l'orxata catalana d'avellanes torrades de Reus DOP (Denominació d'Origen Protegida), i l'orxata d'ametlles crues originària de Mallorca. Són dues begudes gairebé desaparegudes que ara se sumen a les orxates amb i sense sucres de Món Orxata i amb les quals Jordi Rivera volia apostar per la recuperació d'aquestes elaboracions.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: