Des d’aquest divendres, 5 de juny, el celler Jean Leon ha tornat a posar en marxa les visites a les instal·lacions amb un ampli ventall d’experiències enoturístiques a l’aire lliure (cal fer reserva prèvia), que es desenvolupen seguint tots els protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries amb motiu de la pandèmia de la covid-19. El celler penedesenc obre des de les 10 h fins a les 18 h de dilluns a divendres, i fins a les 15 h els dissabtes, diumenges i festius. Les opcions d'enoturisme són diverses: des de visites al celler i les vinyes per conèixer la fascinant història de Jean Leon fins a tastos de vins i activitats enològiques per aprendre a elaborar un vi, passant per activitats físiques per descobrir el paisatge de la zona amb bicicleta, patinet elèctric, segway o marxa nòrdica.
Cuina local amb producte de proximitat
El celler també posa l’accent en la gastronomia, que enalteix el vi, i ofereix experiències culinàries elaborades per xefs locals amb productes de proximitat o pels mateixos visitants si opten per fer el taller de paelles. A banda de les experiències enoturístiques i gastronòmiques per a les quals es requereix reserva, els amants del vi poden acostar-se a Jean Leon sense cita prèvia per gaudir d’aquest enclavament idíl·lic entre vinyes amb una copa de vi i un aperitiu amb productes locals. El Wine Bar obre des de les 12 h fins a les 18 h de dilluns a dijous, fins a les 20.30 h els divendres i fins a les 14.30 h els dissabtes, diumenges i festius.
D'altra banda, Jean Leon se suma a la proposta d’Enoturisme Penedès i ofereix al personal sanitari una visita gratuïta com a mostra d’agraïment per haver estat en primera línia durant la pandèmia.
Per reservar una visita o experiència al celler Jean Leon, cal enviar un correu electrònic a visitas@jeanleon.com o trucar al telèfon 93 817 76 90.