Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jean Leon reprèn les experiències enoturístiques a l'aire lliure

El celler del Penedès reobre la terrassa amb el Wine Bar

Torna l'enoturisme al celler Jean Leon

Torna l'enoturisme al celler Jean Leon

Des d’aquest divendres, 5 de juny, el celler Jean Leon ha tornat a posar en marxa les visites a les instal·lacions amb un ampli ventall d’experiències enoturístiques a l’aire lliure (cal fer reserva prèvia), que es desenvolupen seguint tots els protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries amb motiu de la pandèmia de la covid-19. El celler penedesenc obre des de les 10 h fins a les 18 h de dilluns a divendres, i fins a les 15 h els dissabtes, diumenges i festius. Les opcions d'enoturisme són diverses: des de visites al celler i les vinyes per conèixer la fascinant història de Jean Leon fins a tastos de vins i activitats enològiques per aprendre a elaborar un vi, passant per activitats físiques per descobrir el paisatge de la zona amb bicicleta, patinet elèctric, segway o marxa nòrdica. 

Cuina local amb producte de proximitat

El celler també posa l’accent en la gastronomia, que enalteix el vi, i ofereix experiències culinàries elaborades per xefs locals amb productes de proximitat o pels mateixos visitants si opten per fer el taller de paelles. A banda de les experiències enoturístiques i gastronòmiques per a les quals es requereix reserva, els amants del vi poden acostar-se a Jean Leon sense cita prèvia per gaudir d’aquest enclavament idíl·lic entre vinyes amb una copa de vi i un aperitiu amb productes locals. El Wine Bar obre des de les 12 h fins a les 18 h de dilluns a dijous, fins a les 20.30 h els divendres i fins a les 14.30 h els dissabtes, diumenges i festius.

D'altra banda, Jean Leon se suma a la proposta d’Enoturisme Penedès i ofereix al personal sanitari una visita gratuïta com a mostra d’agraïment per haver estat en primera línia durant la pandèmia.

Per reservar una visita o experiència al celler Jean Leon, cal enviar un correu electrònic a visitas@jeanleon.com o trucar al telèfon 93 817 76 90.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto