Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jean Leon reprèn les experiències enoturístiques a l'aire lliure

El celler del Penedès reobre la terrassa amb el Wine Bar

Torna l'enoturisme al celler Jean Leon

Torna l'enoturisme al celler Jean Leon

Des d’aquest divendres, 5 de juny, el celler Jean Leon ha tornat a posar en marxa les visites a les instal·lacions amb un ampli ventall d’experiències enoturístiques a l’aire lliure (cal fer reserva prèvia), que es desenvolupen seguint tots els protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries amb motiu de la pandèmia de la covid-19. El celler penedesenc obre des de les 10 h fins a les 18 h de dilluns a divendres, i fins a les 15 h els dissabtes, diumenges i festius. Les opcions d'enoturisme són diverses: des de visites al celler i les vinyes per conèixer la fascinant història de Jean Leon fins a tastos de vins i activitats enològiques per aprendre a elaborar un vi, passant per activitats físiques per descobrir el paisatge de la zona amb bicicleta, patinet elèctric, segway o marxa nòrdica. 

Cuina local amb producte de proximitat

El celler també posa l’accent en la gastronomia, que enalteix el vi, i ofereix experiències culinàries elaborades per xefs locals amb productes de proximitat o pels mateixos visitants si opten per fer el taller de paelles. A banda de les experiències enoturístiques i gastronòmiques per a les quals es requereix reserva, els amants del vi poden acostar-se a Jean Leon sense cita prèvia per gaudir d’aquest enclavament idíl·lic entre vinyes amb una copa de vi i un aperitiu amb productes locals. El Wine Bar obre des de les 12 h fins a les 18 h de dilluns a dijous, fins a les 20.30 h els divendres i fins a les 14.30 h els dissabtes, diumenges i festius.

D'altra banda, Jean Leon se suma a la proposta d’Enoturisme Penedès i ofereix al personal sanitari una visita gratuïta com a mostra d’agraïment per haver estat en primera línia durant la pandèmia.

Per reservar una visita o experiència al celler Jean Leon, cal enviar un correu electrònic a visitas@jeanleon.com o trucar al telèfon 93 817 76 90.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: