Amb el canvi d'estació a tocar, arriba un nou número de Receptes by CUINA. Una revista per omplir la taula dels colors de la primavera, amb ingredients molt vistosos, aromàtics i saborosos. Receptes saludables i atractives per celebrar que falta poc perquè arribi la primavera. En aquest nou número hi trobareu un centenar de receptes fàcils i originals com, per exemple, set menús de primavera per gaudir amb els cinc sentits. Propostes delicioses elaborades amb productes de la nova temporada per assaborir la primavera.
A més, la nova revista també arriba plena de propostes tan interessants com receptes d'amanides amb fruites, com la de quinoa, poma i mango, combinacions temptadores que demostraran que el dolç no és terreny exclusiu de les postres. Sense oblidar un grapat de postres saludables i lleugers, receptes mini que faran les delícies dels més petits de casa o arrossos diferents i atrevits, entre moltes altres.
Trobareu Receptes by CUINA al quiosc a partir de dissabte 14 de març.