Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les millors receptes de primavera amb Receptes by Cuina

El número 13 arriba al quiosc amb 100 receptes fàcils i originals

'Clafoutis' de cireres

'Clafoutis' de cireres

Amb el canvi d'estació a tocar, arriba un nou número de Receptes by CUINA. Una revista per omplir la taula dels colors de la primavera, amb ingredients molt vistosos, aromàtics i saborosos. Receptes saludables i atractives per celebrar que falta poc perquè arribi la primavera. En aquest nou número hi trobareu un centenar de receptes fàcils i originals com, per exemple, set menús de primavera per gaudir amb els cinc sentits. Propostes delicioses elaborades amb productes de la nova temporada per assaborir la primavera. 

A més, la nova revista també arriba plena de propostes tan interessants com receptes d'amanides amb fruites, com la de quinoa, poma i mango, combinacions temptadores que demostraran que el dolç no és terreny exclusiu de les postres. Sense oblidar un grapat de postres saludables i lleugers, receptes mini que faran les delícies dels més petits de casa o arrossos diferents i atrevits, entre moltes altres. 

Trobareu Receptes by CUINA al quiosc a partir de dissabte 14 de març. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

05-06 abr

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto