Troba la teva recepta

Neix l'Associació Ceps de Cap de Creus

Els viticultors de Mas Estela, Mas Perafita de Martín Faixó i Mas Marés d’Espelt s’han unit per promocionar el terreny i el vi

Els tres membres de l'Associació de Ceps Cap de Creus

Els tres membres de l'Associació de Ceps Cap de Creus

Els tres cellers de vinyes ecològiques situats al Parc Natural de Cap de Creus –Mas Estela, Mas Perafita de Martín Faixó i Mas Marés d’Espelt– s’han unit per crear l’Associació Ceps de Cap de Creus. Aquesta associació té l’objectiu de donar a conèixer el paisatge i la biodiversitat d’aquestes terres, promocionar els seus vins i fomentar l’enoturisme del lloc.

La localització favorable de les vinyes fa que els vins que s’hi elaboren siguin de gran qualitat gràcies als sòls propis de la muntanya. A més, el mar Mediterrani també té una gran influència sobre les vinyes, ja que el vent del mar i el salnitre aporten un caràcter fresc i fort tant als ceps com als viticultors.

Els primers passos
L’Associació Ceps de Caps de Creus ha organitzat per aquests propers mesos una sèrie d’activitats i jornades tècniques els dilluns a la tarda amb l’objectiu que els visitants coneguin de primera mà el paisatge, la història i l’enologia d’aquest entorn. Algunes d’aquestes activitats inclouen tastos de vins i se celebren al Celler Espelt.

Aquesta unió ha estat gràcies a l’impuls del Parc Natural de Cap de Creus, que pensa que la viticultura ecològica és una característica important per conservar la sostenibilitat del paisatge, i a més és generadora de biodiversitat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto