Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Nomen Earth, l'arròs que té cura del medi ambient

El 100% de les vendes es destinarà a un projecte per a la protecció del medi

Noelia Medina i José Luis Gallego amb el nou arròs Nomen

Noelia Medina i José Luis Gallego amb el nou arròs Nomen

A partir del mes de gener, els consumidors podran comprar el nou arròs Nomen Earth, les vendes del qual es destinaran íntegrament a la protecció del medi ambient. Es tracta d'un projecte impulsat per Nomen Foods que vol conscienciar i ajudar a salvaguardar el medi ambient a través d'un esforç col·lectiu. L'envàs de l'arròs, a més, ha estat dissenyat pels mateixos consumidors. La guanyadora del concurs per dissenyar-lo va ser Noelia Medina, de Molins de Rei, estudiant de l’Escola Superior de Disseny (ESDI). El 'packaging' seleccionat recull "els valors centrals de la iniciativa: compromís, sostenibilitat i esforç comú", tal com destaca José Luis Gallego, divulgador ambiental i ideòleg de Nomen Earth.

D'altra banda, els consumidors també podran decidir a quin projecte de sostenibilitat ambiental es destinaran els beneficis de la venda del nou producte. Nomen Foods ha posat en marxa un procés obert perquè els consumidors facin propostes, i el Comitè de Medi Ambient de l'empresa escollirà l'opció més adequada. 

Un repte conjunt

El nou arròs es trobarà en els lineals de botigues i supermercats a partir del gener. Per a Enric Batlle, CEO de Nomen Foods, es tracta d'una iniciativa "il·lusionant per a tots els qui formem part de l'empresa". És, afegeix, "un projecte que ens apropa a la gent i als distribuïdors, el compartim tots i, conjuntament, també afrontem el repte que actualment representa el medi ambient".

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

05-06 abr

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto