Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les reobertures dels restaurants que estàvem esperant

Els restaurants que ja han reobert o reobriran portes ben aviat

Taverna del Mar

Taverna del Mar

De mica en mica, els restaurants tornen a obrir. Ja podrem anar-hi, tornar a gaudir de grans àpats i llargues sobretaules. Us deixem amb alguns restaurants de Catalunya que tenim ganes de tornar a trepitjar.

La Tunateca, l’espai gastronòmic creat per la família Balfegó, va reobrir el 22 de juny equipat amb sofisticats sistemes i protocols anti-COVID-19. Ho va fer, a més, actualitzant l’oferta amb productes locals i de temporada i revalidant els seus clàssics, tant freds com calents, dos menús degustació, i una extensa carta de sushi i postres. 

Un altre que obre: La Torre del Remei, a la Cerdanya. Ho fa després de 24 mesos de reforma i la flamant incorporació de Carles Gaig a la cuina. Teniu ganes de les braves Betlem o d’uns bons calamars a l’andalusa? El Bicnic, de Barcelona, ha reobert amb doble carta Betlem/Bicnic. Es pot reservar taula a l’interior, gaudir de la terrassa o optar pel delivery. Un altre que ja ha obert portes és el Marimorena, a Sant Boi de Llobregat. El restaurant d’Albert Mendiola ja funciona en horari normal i, a més, ofereix delivery a Sant Boi, Santa Coloma de Cervelló i Colònia Güell. Un altre que ja funciona amb normalitat és el Cruix, el restaurant de Miquel Pardo que ofereix tapes d’autor i uns arrossos cent per cent valencians. Un altre: El Celleret de la Família Torres, a Pacs del Penedès. El nou espai enogastronòmic aprofitarà l’entorn idíl·lic que l’envolta i ha optat per disposar taules i zones chill-out a la terrassa, al jardí i a la vinya.  

El Windsor també ha obert portes recentment, amb reformes en diferents espais per aconseguir més comoditat. A més, estrenen un nou format de carta que permet més dinamisme i creativitat. A s’Agaró, a la Costa Brava, la Taverna del Mar ha obert obertes amb una renovada carta de menjar per emportar. Una proposta gastronòmica creada per Romain Fornell i Lluís Planas, pensada per menjar a casa grans àpats del restaurant com el seu mític mar i muntanya. Un altre que obre portes és el restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona, amb una proposta basada en el producte i en homenatge als seus productors. Se’ns gira feina! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto