Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Restaurants a domicili a Barcelona

Carmanyoles

Carmanyoles

A Barcelona, i la seva àrea metropolitana, tardarem una mica més a veure els restaurants oberts. Per sort, cada cop n’hi ha més que ofereixen servei a domicili o take-away. Una realitat a la qual sembla que ens haurem d’acostumar. N’hem seleccionat uns quants de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Badalona, Igualada i Vilafranca del Penedès.

A Barcelona 

Teniu ganes d’un bon tros de carn o, potser, d’un àpat més gurmet? El Nectari, el restaurant d’una estrella Michelin capitanejat pel xef Jordi Esteve, també s’ha reinventat i ofereix diversos menús take-away: un d’especialitzat en tapes, un altre de gurmet (amb plats imprescindibles com el tàrtar de gamba vermella) i, finalment, l’estrella de la casa, el menú chuletón. I de la carn, al peix. La crisi de la Covid-19 no ha provocat, per sort, que s’aturi el projecte de marisqueria desenfadada impulsat per l’actor Pau Roca. Així doncs, divendres passat, va néixer el Lluritu 2. De moment, això sí, només en podrem gaudir la versió take-away. A la carta hi trobarem plats freds, com el ceviche o les sardines marinades, i calents, com els musclos, els calamars o els escamarlanets amb vi. I, evidentment, la paella, un entrepà de sèpia o una petita selecció d’amanides. 

Un altre que s’ha apuntat al delivery és el Suculent, amb una carta que potencia, sobretot, l’especialitat de la casa: els guisats, les receptes de sempre reinventades. Hi podem trobar, per exemple, un pop a la planxa amb mongetes de Santa Pau, tripa de cap i pota amb cigrons o costellam ibèric amb salsa thai. El restaurant de Toni Romero forma part, a més, de Macarfi Delivery, una aplicació de restaurants de nivell, com el Via Veneto, el Solomillo, la Bodega Sepulveda, Il Giardinetto, el Gresca o el Hofmann.

Si el que voleu és una bona lasanya italiana, Un’Altra Storia en reparteix. I no oblideu, tampoc, el delivery d’Ada Parellada i el Semproniana, que, des de l’inici de la crisi sanitària, continua al peu del canó. Més restaurants: KM0 By El Chigre, un projecte de menjar a domicili i per endur que uneix la sidreria El Chigre 1769 i la taverna gastronòmica Llamber. Si voleu cuina catariana (fusió de la catalana i l’asturiana) aquesta és la vostra. Si el que voleu és tastar plats creats per xefs com Nandu Jubany, Josep Maria Kao, Christian Escribà o Hideki Matsuhisa, passeu per la botiga d’Ametller Origen del carrer Numància, on han posat en marxa el Mercat d’Autors. Si del que teniu ganes és d’un bon esmorzar-dinar (brunch) al més pur estil Sexo en Nueva York, apunteu-vos que el restaurant Auto Rosellón ha creat un paquet d’esmorzar-dinar complet que s’entrega a domicili i take-away

Àrea metropolitana i altres poblacions

Si viviu a l’Hospitalet de Llobregat i us ve de gust menjar unes bones croquetes, truqueu a La Tecla, la mítica croqueteria del barri. Les podeu comprar fetes o congelades i fregir-les vosaltres a casa. També proposen tapes per endur, com ensaladilla russa o bacallà a la llauna. Un altre restaurant de la zona que s’ha apuntat al delivery és el Nippon, un dels millors japonesos del barri. Hi trobareu sushi, entrants i plats principals per endur. Les comandes es fan per telèfon o WhatsApp, de dijous a diumenge. Seguim al Baix Llobregat: l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) del Baix Llobregat ha habilitat una plataforma per visualitzar els bars i restaurants de la zona. Només cal que entreu al web i cliqueu a la vostra ciutat. 

Si sou d’Igualada, apunteu-vos el Somiatruites, la proposta gastronòmica de David Andrés. Ofereixen menjar a domicili a Igualada, Montbui, Vilanova i Òdena. A Terrassa hi podem trobar, per exemple, El Cel de les Oques (amb menú degustació i menú de temporada) o Ca la Torrades, que ofereixen, també, fondues de formatge, coques i torrades. I a Badalona, el Què s’hi cou?, de David Rodon. Serveixen de dijous a diumenge i hi podem trobar especialitats com els canelons de la Pili –la mare d’en David–, albergínies confitades i brasejades amb crema de burrata o botifarra a la brasa. També serveixen a Montgat i Tiana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: