Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Reus obrirà un museu del vermut el mes d'abril

El col·leccionista Joan Tàpias és l’impulsor del projecte

Museu del vermut reus

Museu del vermut reus

A la primavera de 2014 s’inaugura a Reus el primer Museu del Vermut del país gràcies a la iniciativa de Joan Tàpias, un col·leccionista que té més de cinc mil objectes relacionats amb aquest licor.

Ampolles, cendrers, cartells publicitaris i instruments per a l’elaboració del vermut formaran part de la col·lecció del museu, que s’ubicarà al número 7 del carrer Vallroquetes de la capital del Baix Camp. Es tracta d’un edifici modernista obra de Pere Caselles, i en els seus salons, que duran el nom de les marques de vermut clàssiques de la ciutat de Reus (Yzaguirre i Miró), se situaran les 800 ampolles de més de 50 països, així com factures, catàlegs, cartells i objectes diversos de la col·lecció de Tàpias.

Per completar l’oferta turística del museu, a la planta baixa de l’edifici s’obrirà un restaurant on, lògicament, el vermut ocuparà un lloc important a la carta, amb més de 25 varietats de tot el planeta que es podran degustar abans i després de la visita.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

01 mar - 01 abr

Campanya gastronòmica del bacallà 2020

Tot el març, Sant Feliu de Guíxols celebra una nova edició de la Campanya Gastronòmica del...

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto