VINS NADAL
En funcionament des de 1932. Esperanza Nadal, la quarta generació, aposta per vins nous, ecològics i elaborats de manera sostenible. El celler posa en valor les varietats locals. DO Binissalem.
CAN RIBAS
Un referent vinícola de l’illa, amb tres segles d’història: 40 hectàrees de vinyes pròpies, la plantació més antiga i la més gran diversitat de varietats autòctones, com la gargollassa que van recuperar.
JAUME DE PUNTIRÓ
Fundat el 1980 en una vila de tradició vinícola centenària, el celler elabora vins artesans, de conreu ecològic de varietats tradicionals de la zona: manto negre, callet i premsal blanc.
7103 PETIT CELLER
Sebastià Ordines i Pep Cànaves elaboren vins de qualitat del seu vinyet amb raïm mantonegro i premsal blanc. Vins amb personalitat, autèntics i amb un punt atrevit.
CAN MAJORAL
Obert el 1979, aquest celler familiar té les vinyes al mateix poble, de profundes arrels vinícoles i d’una cultura ancestral pagesa. Vins de la DO Pla i Llevant.
MESQUIDA MORA
Fa pocs anys, van convertir les vinyes en un cultiu biodinàmic i van començar l’aventura d’elaborar uns vins que expressen el potencial d’una vinya més viva, més sana i més autèntica.
ÀNIMA NEGRA
Fundat el 1994, produeix els vins a l’antiga possessió de Son Burguera, respectant les particularitats del sòl i les varietats autòctones (callet, mantonegre, fogoneu i premsal blanc).
ES FANGAR
El celler més modern de l’illa, a la DO Pla i Llevant, elabora vins de terrer, amb mètodes orgànics, vegetals i basats en l’argila, que maximitzen la qualitat i el gust.
MIQUEL GELABERT
Des de 1985, Miquel Gelabert i Maria Miquel fan vi de la vinya familiar per a consum propi. L’alta qualitat els porta a fer-ne per al seu restaurant i després a obrir el celler.
SON SUREDA RIC
Vins d’autor exclusius, ecològics, negres i de producció limitada, perquè es fan en sales originals del segle XVII de mida petita. Només els trobareu al celler o per Internet.