Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Ruta vinícola per Mallorca

Els millors llocs de vins de Mallorca

Vi a Mallorca

Vi a Mallorca

 

VINS NADAL

En funcionament des de 1932. Esperanza Nadal, la quarta generació, aposta per vins nous, ecològics i elaborats de manera sostenible. El celler posa en valor les varietats locals. DO Binissalem.

CAN RIBAS

Un referent vinícola de l’illa, amb tres segles d’història: 40 hectàrees de vinyes pròpies, la plantació més antiga i la més gran diversitat de varietats autòctones, com la gargollassa que van recuperar.

JAUME DE PUNTIRÓ

Fundat el 1980 en una vila de tradició vinícola centenària, el celler elabora vins artesans, de conreu ecològic de varietats tradicionals de la zona: manto negre, callet i premsal blanc.

7103 PETIT CELLER

Sebastià Ordines i Pep Cànaves elaboren vins de qualitat del seu vinyet amb raïm mantonegro i premsal blanc. Vins amb personalitat, autèntics i amb un punt atrevit.

CAN MAJORAL

Obert el 1979, aquest celler familiar té les vinyes al mateix poble, de profundes arrels vinícoles i d’una cultura ancestral pagesa. Vins de la DO Pla i Llevant.

MESQUIDA MORA

Fa pocs anys, van convertir les vinyes en un cultiu biodinàmic i van començar l’aventura d’elaborar uns vins que expressen el potencial d’una vinya més viva, més sana i més autèntica.

ÀNIMA NEGRA

Fundat el 1994, produeix els vins a l’antiga possessió de Son Burguera, respectant les particularitats del sòl i les varietats autòctones (callet, mantonegre, fogoneu i premsal blanc).

ES FANGAR

El celler més modern de l’illa, a la DO Pla i Llevant, elabora vins de terrer, amb mètodes orgànics, vegetals i basats en l’argila, que maximitzen la qualitat i el gust.

MIQUEL GELABERT

Des de 1985, Miquel Gelabert i Maria Miquel fan vi de la vinya familiar per a consum propi. L’alta qualitat els porta a fer-ne per al seu restaurant i després a obrir el celler.

SON SUREDA RIC

Vins d’autor exclusius, ecològics, negres i de producció limitada, perquè es fan en sales originals del segle XVII de mida petita. Només els trobareu al celler o per Internet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: