Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Santa Burg s’instal·la a l’Eixample de Barcelona

El nou establiment arriba amb novetats gastronòmiques a la carta

Santa Burg

Santa Burg

L’hamburgueseria del xef Alain Guiard és un restaurant amb personalitat pròpia i aires de ‘steakhouse’ on els amants de la carn troben tot allò que necessiten. Santa Burg va néixer l’any 2011 al barri de Sants-Les Corts de Barcelona i obrirà, pròximament, un nou establiment a l’encreuament entre els carrers València i Pau Claris.

El nou local de l’Eixample no serà una reproducció exacta de l’original, sinó que anirà un pas més enllà: la carn de vaca ‘dry aged’ seguirà essent la protagonista de la cuina d’aquest restaurant, però a partir d’ara també ho farà amb propostes de forquilla i ganivet. D’ara en endavant, Santa Burg donarà valor als migdies amb una fórmula especial que es veurà reflectida a la seva carta. Així, el xef presenta novetats com l’‘steak tartar’, el tendó ‘light’ o el ‘lobster roll’, plats maridables amb còctels d’autor i elaborats amb la millor carn.

Santa carn!
El producte suprem de l’hamburgueseria segueix sent la carn de vaca, procedent –com la resta de varietats– del proveïdor Soler Capella. A la carta, però, s’hi afegeixen noves propostes per compartir entre les quals destaquen les amanides Santa Apple i Santa Tarraco, els nachos amb salsa de xili amb formatges cheddar i taleggio fosos amb guacamole, els tacos d’ànec o els ‘nuggets’ marinats amb llimona.

No obstant això, les hamburgueses i els seus complements segueixen presents a la carta amb les fórmules prefixades i amb tots els detalls idonis per completar aquest plat: la carn, el pa –també de recepta local– i els condiments. A més, cadascú pot idear la seva hamburguesa i escollir entre cinc pans, sis tipus de carn i més de quinze complements.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: