Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Santa Burg s’instal·la a l’Eixample de Barcelona

El nou establiment arriba amb novetats gastronòmiques a la carta

Santa Burg

Santa Burg

L’hamburgueseria del xef Alain Guiard és un restaurant amb personalitat pròpia i aires de ‘steakhouse’ on els amants de la carn troben tot allò que necessiten. Santa Burg va néixer l’any 2011 al barri de Sants-Les Corts de Barcelona i obrirà, pròximament, un nou establiment a l’encreuament entre els carrers València i Pau Claris.

El nou local de l’Eixample no serà una reproducció exacta de l’original, sinó que anirà un pas més enllà: la carn de vaca ‘dry aged’ seguirà essent la protagonista de la cuina d’aquest restaurant, però a partir d’ara també ho farà amb propostes de forquilla i ganivet. D’ara en endavant, Santa Burg donarà valor als migdies amb una fórmula especial que es veurà reflectida a la seva carta. Així, el xef presenta novetats com l’‘steak tartar’, el tendó ‘light’ o el ‘lobster roll’, plats maridables amb còctels d’autor i elaborats amb la millor carn.

Santa carn!
El producte suprem de l’hamburgueseria segueix sent la carn de vaca, procedent –com la resta de varietats– del proveïdor Soler Capella. A la carta, però, s’hi afegeixen noves propostes per compartir entre les quals destaquen les amanides Santa Apple i Santa Tarraco, els nachos amb salsa de xili amb formatges cheddar i taleggio fosos amb guacamole, els tacos d’ànec o els ‘nuggets’ marinats amb llimona.

No obstant això, les hamburgueses i els seus complements segueixen presents a la carta amb les fórmules prefixades i amb tots els detalls idonis per completar aquest plat: la carn, el pa –també de recepta local– i els condiments. A més, cadascú pot idear la seva hamburguesa i escollir entre cinc pans, sis tipus de carn i més de quinze complements.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

17 abr

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 248

SALSES ORIENTALS. EL PODER DE L'UMAMI

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Janina i Xavi Rutia

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto