Entre els dies 10 i 26 de març, 19 restaurants de la ciutat de Tarragona participaran a la tercera edició de les Jornades de l'arròs mariner, promogudes per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat i la DO Tarragona, entra altres entitats del municipi. Les Jornades tenen com a objectiu desestacionalitzar l’oferta gastronòmica i promocionar els restaurants durant els períodes de l’any amb menys activitat, generant així un benefici per a la ciutat. Els restaurants adherits a la iniciativa elaboraran plats fets amb Arròs BAYO del delta de l’Ebre i maridats amb els vins de quatre cellers de la DO Tarragona: Celler Pedrola, Mas Vicenç, De Muller i Mas d’En Baiget.
Els millors restaurants de Tarragona
L’aposta per la cuina de qualitat i la promoció de la gastronomia de la ciutat de Tarragona passa per incloure restaurants amb estrella Michelin entre els 19 que participen a les Jornades. Amb la intenció de potenciar el sector, però també com a reclam enoturístic, els restaurants en els quals es podrà gaudir tant d’arrossos mariners com de vins de la DO Tarragona són:
- Restaurant Brisa
- Restaurant La Morada
- Restaurant Mas Rosselló
- Casa Balcells
- Restaurant Nàutic Tgn
- El Terrat Restaurant
- La Xarxa
- Donosti
- Restaurant El Llagut
- La Cucafera
- Fòrum Restaurant
- Vadegust Restaurant Arroceria
- El Pòsit Restaurant
- Àpats Quattros
- Casa Bartra
- Ca l’Eulàlia
- El Paseo
- L’arrosseria del Serrallo
- Octopussy Restaurant
Per a més informació podeu consultar la llista de restaurants a la pàgina web de les Jornades.