CUINA.CAT
23/12/2021Encara que no ho sembli, el 2021 està arribant a la seva fi. Ha estat un any estrany, ho sabem, però des de CUINA hem treballat durant els 365 dies per portar-vos les receptes més divertides, saludables, senzilles i bones que hem trobat; bé, algunes no eren tan senzilles, però amb pràctica no hi ha res impossible en el món de la cuina. En el recull d'avui, doncs, aprofitem per felicitar-vos l'any nou, agrair-vos que ens hàgiu llegit i, sobretot, que hàgiu provat de cuinar les receptes del nostre web. Nosaltres, òbviament, seguirem recomanant plats setmana rere setmana, però avui toca mirar enrere i recordar quins han estat els receptaris més llegits; potser us els heu perdut!
Pastís de formatge
En el número 1, el pastís de formatge. Sembla que sou llaminers i no us en culpem, nosaltres també ho som. Té sentit que l'entrada més consultada del nostre web sigui la d'una elaboració de rebosteria, ja que, en molts casos són les més complexes de cuinar. A més a més, en aquest cas la recepta és apta per a gairebé tothom; únicament en quedarien fora els vegans estrictes.
Escudella de Nadal
Nadal, com podeu veure en l'edició escrita del CUINA, és el moment de l'any en què els àpats adquireixen més significat. En només dues setmanes celebrem més de cinc dinars familiars on s'han de presentar diferents elaboracions. No obstant això, els nostres lectors mai no es queden, ni es quedaran, sense idees. Entreu a l'enllaç i aprofiteu per fer-hi consultes d'última hora.
Arròs negre perfecte Miquel Àngel Roque
En l'última posició del pòdium, hi trobem la recepta de Miquel Àngel Roque, que, amb la seva experiència, us ensenya com podeu preparar el millor arròs negre que us hàgiu imaginat. Tal com passa amb la rebosteria, el cuinat d'arrossos també pot ser complex.
Panellets Getty Images
Del Nadal passem a la castanyada, als panellets. Tots tenim en el nostre imaginari la recepta dels panellets, però sempre va bé refrescar-la o, per contra, mirar de preparar-la per primera vegada. En tots dos casos, els nostres consells us poden ser molt útils.
Col de tardor
La col és una hortalissa que, més enllà del que en penseu, es pot cuinar de moltíssimes maneres. Per això, des de CUINA us animem a refrescar aquest receptari amb elaboracions delicioses com la col de tardor i el trinxat de patata i col, entre d'altres.
Moniato rostit amb bròquil
El bròquil és un aliment ric en vitamina C del qual s'aprofiten, literalment, totes les parts a l'hora de cuinar. Conté, també, altes càrregues d'aigua, fibra i, a més a més, és baix en calories. Aprofiteu aquestes vuit receptes per començar a estimar-lo, si és que encara no ho feu.
Llenties estofades Becky Lawton
Qui no gaudeix d'un bon estofat de llenties ple d'ingredients com la pastanaga, el xoriço, la patata, la ceba, etc.? Si mai no n'heu preparat cap, ja podeu anar directament a la recepta que us proposem i començar a cuinar.
Tortell de Reis
Sembla lluny, però l'arribada dels Reis és cada vegada més a prop i, amb ells, arriba el tortell. Si no voleu comprar-lo a la pastisseria del vostre barri, podeu revisitar aquesta entrada en què us proposem quatre elaboracions de tortell diferents.
La clàssica crema cremada
Els clàssics mai no defrauden i ens ho heu tornat a demostrar. Entre les deu entrades més visitades del nostre web, hi trobem tres elaboracions clàssiques i tradicionals. Aquesta, però, és la que més ens representa. Animeu-vos a cuinar la vostra primera crema catalana.
Amanida de fonoll i poma Becky Lawton
Sembla calculat, però no, el número 10 d'aquest rànquing és per a les deu receptes amb fonoll que es van publicar el 2018. Aquesta hortalissa es caracteritza per la versatilitat que té a l'hora de cuinar-la i ens permet aprofitar-ne gairebé totes les parts: la tija, les fulles, el fruit, etc. A banda del seu sabor, el fonoll destaca per reforçar el sistema immunitari i estimular els sucs gàstrics. És un aliment ideal per fer-ne amanides i cremes.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: