Fruit de l’esforç humà i de la riquesa d’un territori banyat d’història i de tradició, els més de 5.000 pagesos i pageses de la DOP Siurana presenten l’oli nou, els dies 11 i 12 de novembre, a Reus.
De fet, l’inici d’una collita és el punt àlgid del conreu de l’olivera, en què l’oli nou agafa forma a partir de tot el que ha passat al llarg de l’any: mostra com ha estat el fred de l’hivern, l’explosió de la primavera, la força dels raigs de sol de l’estiu, i com ha anat arribant el color de la tardor.
Trobada amb els consumidors
El moment perquè tothom pugui tastar aquest oli nou, el tret de sortida de la temporada, són les fires que se celebren en diversos punts del territori durant el mes de novembre, la primera de les quals té lloc a la capital del Baix Camp.
Amb aquestes jornades es presenta de manera col·lectiva el primer oli de la temporada, amb la participació dels productors més importants de la DOP Siurana. A més de poder comprar l’oli de la DOP Siurana a la Fira de l’Oli Nou, també podreu fer-ho en línia i amb transport gratuït al web www.olisiurana.com.