Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 13 al 16 de juliol: Ruta de les Tapes del Raval

El barri celebra la Festa Major més gastronòmica amb 17 propostes per gaudir dels millors restaurants del Raval

Umpiang Xangai de Madame Ramen

Umpiang Xangai de Madame Ramen

Del 13 al 16 de juliol, el barri del Raval celebra la Festa Major més gastronòmica amb un cap de setmana ple de propostes per gaudir dels millors restaurants del barri. L’Eix Comercial del Raval organitza la Ruta de les Tapes del Raval, una proposta que permet redescobrir bars i tavernes, i assaborir les tapes més mestisses de la ciutat. Es podran tastar fins a 17 propostes, la gran majoria en locals regentats per famílies i petits empresaris que mantenen el barri allunyat de les grans franquícies de restauració. Els comensals que provin almenys el 50% de les propostes podran votar la seva preferida i entrar en el sorteig d’un sopar o esmorzar per a dues persones al restaurant que guanyi la votació.

Propostes variades

Entre els restaurants i tapes que es poden trobar a la Ruta de les Tapes del Raval, hi ha:

  • Galta de vedella del Fat Cat Raval
  • Taco mexicà de Taco Alto
  • Kokkinisto amb iogurt del Magraner Boig
  • Pinxo de Pulled Pork amb adobat i base de pernil ibèric del Restaurant Sant Jordi - Tabarlot
  • Crispetes d’amanida russa de La Monroe
  • Bunyols de la Fer de Las Fernández
  • Piperina de bacallà fumada del Bar Rosso ‘El Toro’
  • Musclos Atlanta del Bar Atlanta
  • Croquetes variades artesanes del Cafetí
  • Cucurutxo de ‘porchetta’ amb col llombarda fermentada del Bianco Noir
  • Wonton fregit amb ‘ajoblanco’ i sardina fumada de La Prudència del Raval
  • Tsunami de porquet a baixa temperatura amb salsa teriyaki, cebes tendres i ‘maig’ japonès del Sifó
  • Salmorejo amb ou i pernil de La Parra
  • Croqueta de ‘carn d’olla’ de La Ravala
  • Mandonguilles a la pepitòria del Resolis
  • Umpiang Xangai de Madame Ramen
  • Vedella amb puré de patates, ‘chimichurri’ d’albercoc i formatge amb llimonada de A Tu bola

En trobareu més informació a la pàgina web www.eixraval.com.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: