Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
Música i dansa, a més de gastronomia, amb el patrimoni i la natura de les Valls d'Àneu com a escenari

Del 21 al 30 de juliol: nova edició del Festival Dansàneu

Música i dansa es troben amb el patrimoni de les Valls d'Àneu durant tota la setmana

Vista de la Vall d'Àneu

Vista de la Vall d'Àneu

Del 21 al 30 de juliol arriba la 32a edició del Dansàneu, el festival de música i dansa que omple el patrimoni arquitectònic i natural de les Valls d'Àneu amb diferents propostes culturals. Enguany el festival acollirà fins a 32 actes, 17 dels quals gratuïts, de disciplines com la dansa, la música, el teatre, la literatura o l'audiovisual, i comptarà amb la participació d'artistes com Queralt Lahoz, Toti Soler, Maria Coma, Magí Serra, Led Silhouette i Marcos Morau; així mateix, hi haurà una exposició produïda pel Museu Nacional d'Art de Catalunya amb gravats d'Oriol Vilapuig o l'espectacle inaugural en col·laboració amb Òpera de Butxaca, com a plats forts.

Tastàneu

A més de música i dansa, però, el Dansàneu també té una jornada dedicada a la gastronomia, el Tastàneu. El divendres 28, a partir de les 21.30 h, a la central hidroelèctrica d'Esterri d'Àneu, agricultors i ramaders del Pallars oferiran productes de quilòmetre zero, com ara vins, formatges o dolços, en un espai gastronòmic que posa en valor la feina dels productors i la qualitat dels productes que s'elaboren al territori. El tast anirà precedit d'un espectacle de dansa a càrrec de Pere Seda i posteriorment es farà la projecció d'un mapatge especial pel 40è aniversari del Consell Cultural de les Valls d’Àneu, ideat pel ballarí Toni Mira. L'entrada a les tres activitats en conjunt es pot reservar anticipadament per 18 € o es pot comprar a taquilla per 25 €.

40 anys fent cultura

El festival Dansàneu se celebra enguany coincidint amb el 40è aniversari del Consell Cultural de les Valls d'Àneu i servirà com a altaveu per reivindicar els valors i la feina de l'entitat entorn de la promoció del patrimoni, l'ètica i la pedagogia al servei del territori. A més, reafirma la voluntat d'acostar la cultura als habitants i els visitants de les Valls d'Àneu, però sempre defugint la massificació i tenint molt present la importància d'unir la cultura contemporània amb la tradició.

Trobareu tota la programació del Dansàneu en aquest enllaç.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: