El dissabte 25 de novembre, Santa Maria d'Horta d'Avinyó acull la setena edició de l'Abadal Wine Experience & Christmas Market, la proposta del celler Abadal per donar la benvinguda a l'època de Nadal amb el vi i la gastronomia com a protagonistes. De les 11 h a les 21 h, les portes del celler estaran obertes perquè els visitants gaudeixin de la zona de mercat amb alguns dels clàssics col·laboradors, juntament amb noves promeses.
A la zona gastronòmica hi haurà algunes novetats, amb una proposta de food trucks, la barra de vins Abadal i la Barra de Vins de Col·lecció –on es podran degustar algunes de les joies vinícoles del celler–, a més de nous col·laboradors, com La iaia Pepa, Traginers Tapes o Cafè Arabo. Per amenitzar l'acte, hi haurà quatre noves actuacions musicals i activitats per als més petits de la casa, així com la possibilitat de visitar el celler.
Pel que fa als tastos i a les experiències gastronòmiques, s'oferiran noves experiències de tast, com Abadal Nuat, puresa i equilibri; Jazz & Wine, o Cuina clàssica, vins actuals, sumats a les ja consolidades Delícies Gourmet; Maridatge d'equilibris: vins Abadal amb fumats Carpier, o La Bella Itàlia i vins Abadal.
La proposta d'enguany també inclou tres àpats de primer nivell: el Dinar gastronòmic d'arrossos, amb el xef Jordi Llobet (una estrella Michelin); el Dinar gastronòmic de fusió, amb el xef japonès Mutsuo Kowaki, i, com a cloenda d'aquesta setena edició, el Sopar gastronòmic, a càrrec dels germans Parareda i Miquel Palau (enòleg d'Abadal), maridat amb alguns dels vins més exclusius del celler.
Si voleu saber-ne més informació, podeu consultar la web del celler.