Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

25 de novembre - Abadal Wine Experience & Christmas Market: vi, gastronomia i Nadal

El mercat organizat pel celler torna amb una setena edició i noves propostes

Abadal Wine Experience & Christmas Market

Abadal Wine Experience & Christmas Market

El dissabte 25 de novembre, Santa Maria d'Horta d'Avinyó acull la setena edició de l'Abadal Wine Experience & Christmas Market, la proposta del celler Abadal per donar la benvinguda a l'època de Nadal amb el vi i la gastronomia com a protagonistes. De les 11 h a les 21 h, les portes del celler estaran obertes perquè els visitants gaudeixin de la zona de mercat amb alguns dels clàssics col·laboradors, juntament amb noves promeses.

A la zona gastronòmica hi haurà algunes novetats, amb una proposta de food trucks, la barra de vins Abadal i la Barra de Vins de Col·lecció –on es podran degustar algunes de les joies vinícoles del celler–, a més de nous col·laboradors, com La iaia Pepa, Traginers Tapes o Cafè Arabo. Per amenitzar l'acte, hi haurà quatre noves actuacions musicals i activitats per als més petits de la casa, així com la possibilitat de visitar el celler.

Pel que fa als tastos i a les experiències gastronòmiques, s'oferiran noves experiències de tast, com Abadal Nuat, puresa i equilibri; Jazz & Wine, o Cuina clàssica, vins actuals, sumats a les ja consolidades Delícies Gourmet; Maridatge d'equilibris: vins Abadal amb fumats Carpier, o La Bella Itàlia i vins Abadal.

La proposta d'enguany també inclou tres àpats de primer nivell: el Dinar gastronòmic d'arrossos, amb el xef Jordi Llobet (una estrella Michelin); el Dinar gastronòmic de fusió, amb el xef japonès Mutsuo Kowaki, i, com a cloenda d'aquesta setena edició, el Sopar gastronòmic, a càrrec dels germans Parareda i Miquel Palau (enòleg d'Abadal), maridat amb alguns dels vins més exclusius del celler.

Si voleu saber-ne més informació, podeu consultar la web del celler.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto