Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

28 i 29 de maig - Flors al Mercat

Un cap de setmana 'plant-based' a la plaça Margarida Xirgu de Barcelona

La gastronomia 'plant-based' té un paper destacat a Flors al Mercat

La gastronomia 'plant-based' té un paper destacat a Flors al Mercat

El dissabte 28 i el diumenge 29 de maig, de 10 h a 20 h, tindrà lloc la tercera edició de Flors al Mercat, un cap de setmana 'plant-based' a la plaça Margarida Xirgu, que en el seu dia era la seu del mercat central de flors de Barcelona. 

Flors al Mercat vol ser un espai d'aprenentatge i trobada al voltant del món de les plantes, que reuneix una selecció acurada de floristes, artesans i dissenyadors inspirats en la natura, així com activitats gratuïtes i tallers per a totes les edats, propostes de gastronomia 'plant-based' i iniciatives que treballen per aconseguir una ciutat més verda i sostenible. 

Amb l'objectiu de ser un espai d'aprenentatge i trobada en relació amb el món de les plantes i un espai per aprofundir en les idees i les pràctiques de la sostenibilitat i l'enverdiment urbà, a Flors al Mercat trobareu iniciatives que treballen la sostenibilitat i volen donar a conèixer els seus projectes, com Eixarcolant, Abono Km0, Eskocells, Educambient, Re-Pot Market, ConnectHort, FROOF, Cooltivat, Zuhari i Verdópolis.

Gastronomia

A Flors al Mercat també hi haurà propostes gastronòmiques 'plant-based': formatges vegetals, conserves i productes panificats artesans, dolços, olis d'oliva verge, gelats vegans, kombutxes, ginger beers, kimchis i formatges vegans, dònuts vegans... A més, a la zona de restauració es podrà gaudir de les pizzes veganes de Forno Pizza Party, dels cafès de Roast Club Café, del sushi vegà de Modoki Funky Roll, de la gastronomia sostenible de Farm to table i Ágape, de les receptes veganes d'Amberita's Kitchen i del te chay concentrat de Masala Chy. I, per a qui tingui set, hi haurà begudes no alcohòliques, cervesa, vermut, vins ecològics de Marqués de Riscal i ginebra de The Botanist Gin.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto