Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 de juny: 4a edició de la Festa de la Floració de Carretera del vi

La Masia Torreblanca d'Olèrdola acollirà la festa

Festa de la Floració

Festa de la Floració

El dissabte 3 de juny arriba una nova edició de la Festa de la Floració de La Carretera del Vi, al celler Masia Torreblanca de Sant Miquel d’Olèrdola, a partir de les 18.30h i fins la mitjanit. La masia i els seus entorns acolliran una gran festa amb una completa proposta enoturística: un showroom de vins i caves Premium dels cellers que integren La Carretera del Vi, activitats enoturístiques, culturals, lúdiques, música en directe i un final de festa amb DJ. La Festa de la Floració se celebra anualment i de manera itinerant en un des 13 cellers que formen La Carretera del Vi i és la primera wine road lineal de l’estat que uneix les vinyes del Penedès amb la costa mediterrània.

Referent enoturístic del Penedès 

La Festa de la Floració té per objectiu ser la gran festa enoturística del Penedès, concentrant en un celler l’esperit de tota la ruta. L’esdeveniment s’iniciarà a les 18.30h amb un ampli showroom en que els mateixos elaboradors seran els encarregats de servir i explicar els seus propis vins als assistents, que podran tastar els vins i caves de més alt nivell dels 13 cellers de la ruta –Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Família Torres, Mastinell, Bodegues Pinord, Masia Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges. A mes, durant la tarda i vespre s’oferiran altres activitats com visites teatralitzades a la Masia Torreblanca, passejades per les vinyes al voltant de la finca, tastos, fotografies i activitats sorpresa, tot acompanyat de música en directe.

Per assistir a la festa l'únic requeriment és seguir el tradicional codi de vestimenta, que consisteix en dur una peça de roba blanca. Les entrades ja és poden comprar per 75€, i per a més informació podeu consultar la pàgina web de La Carretera del Vi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: