Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les 3 receptes del mes de juny

Les propostes imprescindibles del CUINA d'aquest mes

POL MARTÍN DE HARO

31/05/2021

Com cada mes, us hem fet una tria de les receptes més interessants de la nostra revista, on trobareu des de purés fins a coques, postres i plats diversos amb llegums, tubercles i fruita que faran que tingueu més ganes que mai de posar-vos a cuinar.

01 Patates 'smashed'

Patates 'smashed'

Patates 'smashed' amb romaní, farigola, orenga, mostassa i all

Una recepta saludable, apta per a vegans, amb la qual descobrireu la potència d'espècies i herbes aromàtiques –com ara la farigola, el romaní, el pebre vermell, el curri i el comí– que faran de les patates aixafades al forn una combinació de sabors irresistible. Mireu que us quedin ben cruixents i daurades per la superfície. Podeu servir-les amb una salsa de formatge o una salsa de iogurt amb herbes a l'estil grec.

02 Puré de pèsols

Puré de pèsols Anna Garcia Frigola

Puré de pèsols amb ou escumat

Aquest plat és un d'aquells que no té espera. Per tant, aviseu els comensals que, per una vegada, arribarà així que surti del foc. En aquest puré de pèsols, amb un lleuger sabor dolç dels llegums, hi incorporareu mantega amb filets d'anxoves i julivert. A més, l'explosió de l'ou escumat tret de l'olla serà espectacular, gràcies al color taronja del rovell, que contrastarà amb el color verd dels pèsols.

03 Pastís dels 20 anys de CUINA

Pastís dels 20 anys de CUINA Becky Lawton

Pastís de números amb crema de formatge i fruita

Els 20 anys de la revista CUINA es mereixien unes postres com aquestes. Gemma Clofent us proposa aquest pastís de números amb fruita variada, flors, gominoles i una cobertura de formatge ben cremós que impregnarà de sabor aquest pa de pessic, elaborat amb mantega, sucre, farina i la pela d'una llimona. Tota una crida a la rebosteria que vosaltres mateixos podreu preparar a casa per celebrar-ho amb nosaltres. Per molts anys!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

Aquesta setmana

26 jun

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 250

DESCOBRIM ELS 20 XEFS DE LA CUINA CATALANA QUE VE

  • Tendències
  • Carme Ruscalleda i Raül Balam

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto