Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 trucs per convertir-se en un expert en vodka

Uns quants consells per convertir-se (o semblar) un expert en vodka

Vodka

Vodka

Preparar un bon còctel és més difícil del que sembla. Si no teniu temps de posar-vos a llegir i practicar per convertir-vos en un autèntic bàrman, us oferim uns quants consells per semblar un expert en vodka. Al més pur estil James Bond.

  1. Com es pot reconèixer un bon vodka?
    • La vista: El millor vodka és sempre aquell més transparent i cristal·lí. Com més fàcil sigui confondre'l amb l'aigua, millor.
    • L'aroma: Sovint es pensa que el vodka fa olor simplement d'alcohol. En realitat, però, és molt senzill trobar un vodka, com l'Absolut, amb una aroma cítrica, notes afruitades i fresques o, fins i tot, de vainilla. D'aromes, n'hi ha de molt diverses.
    • El sabor: Un bon vodka sempre té un lleuger regust de blat i fruits secs, i un bon cos.
  2. Com s'ha de prendre?
    • A temperatura ambient, per apreciar millor les aromes i els gustos d'una beguda tan complexa.
    • El gel ha de tenir com a temperatura ideal entre 4 i 7 graus. 
    • Més enllà de barreges, és habitual prendre's el vodka tot sol. Es pot deixar l'ampolla al congelador durant dues hores: el vodka no es congela i estarà preparat, fresc i potent a l'hora de consumir-lo.
  3. Quan s'ha de prendre?
    • Després de menjar. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 oct

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

24 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

01-30 oct

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb...

03 oct - 15 nov

Cordevi 2020

Del 3 d'octubre al 15 de novembre, l’ajuntament de Tremp organitza CORDEVI, el festival gastronòmic...

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto