Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 trucs per convertir-se en un expert en vodka

Uns quants consells per convertir-se (o semblar) un expert en vodka

Vodka

Vodka

Preparar un bon còctel és més difícil del que sembla. Si no teniu temps de posar-vos a llegir i practicar per convertir-vos en un autèntic bàrman, us oferim uns quants consells per semblar un expert en vodka. Al més pur estil James Bond.

  1. Com es pot reconèixer un bon vodka?
    • La vista: El millor vodka és sempre aquell més transparent i cristal·lí. Com més fàcil sigui confondre'l amb l'aigua, millor.
    • L'aroma: Sovint es pensa que el vodka fa olor simplement d'alcohol. En realitat, però, és molt senzill trobar un vodka, com l'Absolut, amb una aroma cítrica, notes afruitades i fresques o, fins i tot, de vainilla. D'aromes, n'hi ha de molt diverses.
    • El sabor: Un bon vodka sempre té un lleuger regust de blat i fruits secs, i un bon cos.
  2. Com s'ha de prendre?
    • A temperatura ambient, per apreciar millor les aromes i els gustos d'una beguda tan complexa.
    • El gel ha de tenir com a temperatura ideal entre 4 i 7 graus. 
    • Més enllà de barreges, és habitual prendre's el vodka tot sol. Es pot deixar l'ampolla al congelador durant dues hores: el vodka no es congela i estarà preparat, fresc i potent a l'hora de consumir-lo.
  3. Quan s'ha de prendre?
    • Després de menjar. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: