Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 receptes amb espinacs

Reivindiquem la verdura verda

POL MARTÍN DE HARO

02/04/2021

Diuen que els xinesos ja els feien servir al segle VII, però fins al segle XI no es van introduir a la península Ibèrica, des d’on es van portar arreu d’Europa. Sigui com sigui, els espinacs són una de les verdures més riques en vitamines. A més, tenen propietats antioxidants. Al CUINA us proposem unes quantes receptes perquè pugueu gaudir d’aquesta verdura de maneres diverses.

01 'Wontons' cruixents farcits d'espinacs i carxofes

'Wontons' cruixents farcits d'espinacs i carxofes

'Wontons' cruixents farcits d'espinacs i carxofes

El 'wonton' és un entrant cantonès similar a una cresta que, generalment, està farcit de porc. És molt cruixent i nosaltres en farem una versió més mediterrània, amb una pasta farcida de vegetals de casa nostra com els espinacs i les carxofes. A més, us recomanem que ho serviu amb una salsa de xili agredolça que li aportarà molt de sabor i un toc picant.

02 Espinacs a la catalana

Espinacs a la catalana

Espinacs a la catalana

Un plat clàssic i tradicional tan senzill com bo. Segons diuen, no ha canviat des de l’edat mitjana, on té l'origen. Només haureu de saltar els espinacs amb una mica d’oli i afegir-hi les panses i els pinyons. Fàcil de preparar, típic de cada nostra i molt bo.

03 'Arancini' d'espinacs

'Arancini' d'espinacs

'Arancini' d'espinacs

Considerades com les bombes italianes, aquestes boles d’arròs arrebossades poden ser un entrant diferent per a un àpat en família. Cruixents per fora però cremoses per dins, notareu que el pernil cuit i el formatge combinen a la perfecció amb els espinacs. Tota una sorpresa que alhora agradarà als més petits de la casa, amb els quals també podeu preparar-les.

04 Cigrons estofats amb llagostins, bacallà i espinacs

Cigrons estofats amb llagostins, bacallà i espinacs Becky Lawton

Cigrons estofats amb llagostins, bacallà i espinacs

Uns llegums estofats sempre són bons, però si a la recepta hi afegim uns llagostins, uns trossos de bacallà i la verdor dels espinacs, podríem dir que són a prop de la perfecció. Us recomanem que, quan poseu els cigrons en remull, hi afegiu un xic de bicarbonat i els deixeu reposar fins a 12 hores.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

17 abr

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 248

SALSES ORIENTALS. EL PODER DE L'UMAMI

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Janina i Xavi Rutia

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto