Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 receptes amb espinacs

Reivindiquem la verdura verda

POL MARTÍN DE HARO

02/04/2021

Diuen que els xinesos ja els feien servir al segle VII, però fins al segle XI no es van introduir a la península Ibèrica, des d’on es van portar arreu d’Europa. Sigui com sigui, els espinacs són una de les verdures més riques en vitamines. A més, tenen propietats antioxidants. Al CUINA us proposem unes quantes receptes perquè pugueu gaudir d’aquesta verdura de maneres diverses.

01 'Wontons' cruixents farcits d'espinacs i carxofes

'Wontons' cruixents farcits d'espinacs i carxofes

'Wontons' cruixents farcits d'espinacs i carxofes

El 'wonton' és un entrant cantonès similar a una cresta que, generalment, està farcit de porc. És molt cruixent i nosaltres en farem una versió més mediterrània, amb una pasta farcida de vegetals de casa nostra com els espinacs i les carxofes. A més, us recomanem que ho serviu amb una salsa de xili agredolça que li aportarà molt de sabor i un toc picant.

02 Espinacs a la catalana

Espinacs a la catalana

Espinacs a la catalana

Un plat clàssic i tradicional tan senzill com bo. Segons diuen, no ha canviat des de l’edat mitjana, on té l'origen. Només haureu de saltar els espinacs amb una mica d’oli i afegir-hi les panses i els pinyons. Fàcil de preparar, típic de cada nostra i molt bo.

03 'Arancini' d'espinacs

'Arancini' d'espinacs

'Arancini' d'espinacs

Considerades com les bombes italianes, aquestes boles d’arròs arrebossades poden ser un entrant diferent per a un àpat en família. Cruixents per fora però cremoses per dins, notareu que el pernil cuit i el formatge combinen a la perfecció amb els espinacs. Tota una sorpresa que alhora agradarà als més petits de la casa, amb els quals també podeu preparar-les.

04 Cigrons estofats amb llagostins, bacallà i espinacs

Cigrons estofats amb llagostins, bacallà i espinacs Becky Lawton

Cigrons estofats amb llagostins, bacallà i espinacs

Uns llegums estofats sempre són bons, però si a la recepta hi afegim uns llagostins, uns trossos de bacallà i la verdor dels espinacs, podríem dir que són a prop de la perfecció. Us recomanem que, quan poseu els cigrons en remull, hi afegiu un xic de bicarbonat i els deixeu reposar fins a 12 hores.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: