Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 tapes per als vermuts de tardor

Propostes plenes de sabor per començar els àpats amb bon peu

29/09/2021

Els aperitius no sols es fan amb tapes clàssiques (braves, xocos, escopinyes, olives…), sinó que també podem optar per plats una mica més complexos, però en petites racions. La tardor a casa nostra encara ens convida a gaudir de les terrasses al sol del migdia per fer el vermut en bona companyia. Nosaltres us proposem fer-ho amb cinc tapes diferents i sorprenents per gaudir al màxim abans d'entaular-nos.

01 Tapeta de caracoles con menta

Tapeta de caracoles con menta Becky Lawton

Tapeta de cargols amb menta

Sí, és cert, els cargols com a tapa no són una proposta gaire original, ja que és un plat habitual en molts aperitius. Aquests, però, els refresquem amb all i un toc de menta, que els dóna un sabor diferent.

02 Tapa de bacallà confitat amb salsa romesco

Tapa de bacallà confitat amb salsa romesco Pau Esculies

Tapa de bacallà confitat amb salsa romesco

Un tast de bacallà aromescat que presentem de manera original per als aperitius amb més glamur. Segur que us sorprendrà la combinació de sabors i us vindran ganes de repetir. En un mos, unim dos dels elements imprescindibles de la nostra cuina, que ens traslladaran a l'època de les xatonades!

03 La tapa variada amb vermut d'Ulldecona

La tapa variada amb vermut d'Ulldecona

La tapa variada amb vermut d'Ulldecona

Una tapa que ja incorpora la beguda típica dels aperitius, el vermut! I, alhora, ens proporciona en un sol plat el marisc més habitual d'aquest àpat: musclos, escopinyes, navalles... Per als que ho volen tot, però sense omplir-se del tot abans de començar a fer l'àpat principal del dia.

 

04 Tapa de petxina de pelegrí marinada

Tapa de petxina de pelegrí marinada

Tapa de petxina de pelegrí marinada

Una delicadesa per als més selectes. Una tapa de forquilla i ganivet per gaudir del sabor suau i delicat de les vieires. Ho hem acompanyat amb una cullerada de puré de carbassa per suavitzar encara més la menja. Per als vermuts més refinats!

05 Patates baby farcides de foie

Patates baby farcides de foie Becky Lawton

Patates baby farcides de foie

I acabem amb una proposta de patata, que fuig de les braves tradicionals i esdevé una altra tapa selecta, que combina la humil patata amb el foie-gras, amb tocs de brandi i porto. Mengeu-la encara calenta!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: