Passeig de Gourmets, el festival culinari del passeig de Gràcia, enguany celebra la setena edició, del 7 al 17 de març, i suma noves propostes, com una ruta de rebosteria creativa i una altra de l'art de la cocteleria.
Amb 20 restaurants de referència, Passeig de Gourmets concentra grans noms entre els seus xefs, com Carme Ruscalleda i Martín Berasategui, que han presentat junts la nova edició en una roda de premsa que ha tingut lloc a la seu d'Aproperties Real Estate.
Activitats variades
Enguany la Ruta de Platets, l'activitat més popular, que es pot gaudir amb beguda inclosa, concentra tretze propostes molt diverses. La segueixen els Entrepans d'Autor, en què nou restaurants han presentat les seves versions dels entrepans, totes, amb la possibilitat de ser servides amb pa sense gluten. També, els vuit Menús Gourmet, activitat que requereix reserva prèvia, amb què es presenta un recorregut extens per les cuines dels restaurants amb una beguda o amb un maridatge de caves exclusiu per a l'ocasió.
Per als paladars més llaminers, la novetat arriba amb la Pastisseria Creativa, en què sis restaurants presenten diferents postres que faran venir aigua a la boca a tots aquells que vulguin gaudir del costat més dolç del passeig de Gràcia. Una altra incorporació és la dels Còctels, en què se sumen algunes de les botigues de la zona i ofereixen nou opcions per gaudir d'un aperitiu deliciós o d'una copa després de la feina, d'una manera amena, amb estil i pensades especialment per a l'ocasió. Per acabar, les Experiències Gourmet són els esdeveniments que omplen l'agenda de Passeig de Gourmets per atreure el públic a sessions formatives i a tallers.
Per a més informació sobre les activitats i els participants del festival, podeu consultar la seva pàgina web.