Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 7 al 17 de març - Passeig de Gourmets a Barcelona

El festival gastronòmic del passeig de Gràcia presenta activitats com una ruta de platets, entrepans d'autor, menús de degustació, rebosteria creativa i l'art de la cocteleria

Passeig de Gourmets 2024

Passeig de Gourmets 2024

Passeig de Gourmets, el festival culinari del passeig de Gràcia, enguany celebra la setena edició, del 7 al 17 de març, i suma noves propostes, com una ruta de rebosteria creativa i una altra de l'art de la cocteleria.

Amb 20 restaurants de referència, Passeig de Gourmets concentra grans noms entre els seus xefs, com Carme Ruscalleda i Martín Berasategui, que han presentat junts la nova edició en una roda de premsa que ha tingut lloc a la seu d'Aproperties Real Estate.

Activitats variades

Enguany la Ruta de Platets, l'activitat més popular, que es pot gaudir amb beguda inclosa, concentra tretze propostes molt diverses. La segueixen els Entrepans d'Autor, en què nou restaurants han presentat les seves versions dels entrepans, totes, amb la possibilitat de ser servides amb pa sense gluten. També, els vuit Menús Gourmet, activitat que requereix reserva prèvia, amb què es presenta un recorregut extens per les cuines dels restaurants amb una beguda o amb un maridatge de caves exclusiu per a l'ocasió. 

Per als paladars més llaminers, la novetat arriba amb la Pastisseria Creativa, en què sis restaurants presenten diferents postres que faran venir aigua a la boca a tots aquells que vulguin gaudir del costat més dolç del passeig de Gràcia. Una altra incorporació és la dels Còctels, en què se sumen algunes de les botigues de la zona i ofereixen nou opcions per gaudir d'un aperitiu deliciós o d'una copa després de la feina, d'una manera amena, amb estil i pensades especialment per a l'ocasió. Per acabar, les Experiències Gourmet són els esdeveniments que omplen l'agenda de Passeig de Gourmets per atreure el públic a sessions formatives i a tallers.

Per a més informació sobre les activitats i els participants del festival, podeu consultar la seva pàgina web.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: