Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 8 a l'11 de juny, Tast a la Rambla s'instal·la a la plaça de Catalunya

L'esdeveniment canvia la ubicació habitual per evitar les obres de la rambla de Santa Mònica

Presentació del Tast a la Rambla 2023

Presentació del Tast a la Rambla 2023

Del 8 a l'11 de juny torna El Tast a la Rambla amb la 9a edició, dins la Setmana de Gastronomia de Barcelona, que enguany s'instal·la a la plaça de Catalunya, el rovell de l'ou de la ciutat, per evitar les obres de la rambla de Santa Mònica, lloc on se situava habitualment. A partir de les 12 h i fins a mitjanit (excepte dijous 8 i diumenge 11, que tancarà portes a les 22 h), 36 paradetes dels millors restaurants, bars i pastisseries de Barcelona aproparan les seves tapes i degustacions al públic. Les tapes tindran un preu de 5 tokens (5 euros) i les begudes, de 2 tokens. A més, la cita disposarà de dos espais de 'show cooking' que acolliran demostracions gratuïtes en viu de cuina de diferents territoris i tastos a càrrec d'alguns dels col·laboradors de la fira.

Entitats i professionals

La fira té, de nou, el suport dels districtes de Ciutat Vella i de l'Eixample (Ajuntament de Barcelona) i enguany també de la Generalitat de Catalunya a través de Prodeca, empresa pública de promoció dels productes agroalimentaris catalans, així com del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d'Empresa i Treball. Alguns dels xefs que han participat en l'acte de presentació i que seran a la plaça de Catalunya del 8 a l'11 de juny són: l'Informal by Marc Gascons, Nectari, Grupo Ceviche, Hotel Casa Vivi Fauna, Gaig, Taberna Kamikaze, Hotel Almanac, Pastisseria Canal, L'Atelier, Grupo No hay Mañana, Babula Bar 1937, Familia Nuria, Restaurant Moka, Pepa Tomate, Fonda España, Josper y grup Damm.

Si voleu consultar més informació i la llista completa de restauradors, podeu visitar www.tastalarambla.cat i la pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: