Del 9 al 19 de març, 21 restaurants del passeig de Gràcia i els carrers adjacents participen en la sisena edició del Passeig de Gourmets, el festival gastronòmic que anualment acosta la cuina del passeig més cosmopolita de Barcelona al públic. La d'aquest any és l'edició amb més participants de la història del festival i té diverses novetats, com els Entrepans d'Autor, una proposta informal que s'adapta a la realitat quotidiana d'aquells que tenen poc temps i molta gana. A més, 12 dels 21 restaurants formen la Ruta dels Platets, que oferirà àpats per 10 €, amb beguda inclosa, entre edificis singulars i els millors hotels i restaurants de la ciutat.
Experiències gurmet
A més de les propostes més minimalistes, el Passeig de Gourmets, tal com indica el nom, ofereix alternatives més sofisticades, com ara els Menús Gourmet, que oferiran 10 dels restaurants participants amb l'objectiu de mostrar receptes de temporada i estils de cuina diversos. Els menús es podran gaudir per 55 € amb la beguda d'un dels patrocinadors (Estrella Damm o Royal Bliss), o per 70 €, si s'acompanya amb un maridatge exclusiu de Caves de la DO cava (també patrocinadors). El festival, a més, constarà de les Experiències Gourmet, tallers i activitats per aprendre i gaudir d'experiències gastronòmiques d'alt nivell, o els Sopars Temàtics, que tindran lloc només algunes nits en concret i giraran al voltant d'unes temàtiques determinades.
Tota la informació del festival es pot consultar a www.passeigdegourmets.com