Torrons i Mel Alemany ha rebut el Premi Carrefour a ‘Millor Pime en Transició Alimentària’. L’acte, presidit per Julien Veyrier, director d’Àrea Corporativa, Recursos Humans i Medi Ambient de Carrefour, ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i hi han assistit Miquel Alemany, propietari i quarta generació d’Alemany; la seva dona Margarita Figuerol, i Ferran Alemany, gerent i cinquena generació de l’empresa familiar d’Os de Balaguer.
En el seu discurs durant la recollida del premi, Ferran Alemany ha destacat que les dues empreses premiades (Torrons i Mel Alemany i Forn Franquesa) pertanyen a poblacions de menys de 500 habitants i ha assenyalat “la necessitat que es doni suport a les iniciatives procedents del món rural, on hi ha una gran qualitat de vida, però els costos operatius resulten més elevats”. En aquest sentit, Alemany ha volgut agrair a Carrefour el compromís de reconèixer empreses d’aquest perfil.
Un reconeixement a la qualitat
El guardó reconeix l’afany de Carrefour d’apostar pel teixit productiu català, buscant “treballar amb empreses locals” i, alhora, “oferint-se com a aparador dels productes catalans”. Alemany manifesta que “és un honor rebre el premi, que no fa més que posar en relleu la tasca de la marca per aconseguir treballar amb els millors apicultors del territori i de la península Ibèrica per tal d’oferir un producte d’alta qualitat.