Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquestes són les millors coques de Sant Joan de Catalunya

Les 5 millors coques es fan a Barcelona, Santa Agnès de Malanyanes, Granollers i Viladecans

Millor coca de Sant Joan 2023

Millor coca de Sant Joan 2023

Aquest 30 de maig, a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, més de 250 coques de Sant Joan s'han disputat el premi a la Millor Coca de Sant Joan de Catalunya 2023, en la 5a edició del concurs. Un jurat d'excepció, format per 20 professionals reputats del sector com Sergi Vela, Marta San José, Óscar Teixidó, Ester Roelas, Enric Badia, Jesús Fuentes, Gemma Clofent, M. Cruz Barón i Marcos Díaz, entre d'altres, ha estat l'encarregat d'escollir els guanyadors en cinc categories:

  • Millor Coca Tradicional de Fruites Confitades i Pinyons: Fleca Rovira de Santa Agnès de Malanyanes
  • Millor Coca de Crema i Pinyons: Fleca Santacreu de Viladecans
  • Millor Coca Creativa: Montserrat Forners de Barcelona
  • Millor Coca de Llardons: Forn i Pastisseria El Racó de Granollers
  • Millor Coca de Xocolata: La Pastisseria de Barcelona

El lliurament de premis ha estat conduït per la periodista i col·laboradora de CUINA Carme Gasull, que ha fet entrega dels trofeus i diplomes juntament amb els patrocinadors principals d'aquest 2023, Fills de Moretó, fariners des del 1884, i Debic, la marca de productes lactis per a professionals, entre d'altres.

Rècord de participació

La d'enguany ha estat una edició de rècord, amb més de 250 coques presentades, i que ha tingut el suport dels gremis de flequers i pastissers de Catalunya i la participació del Gremi de Carnissers de Barcelona com a membre del jurat de la coca de llardons. Cal destacar, també, que les coques participants que el jurat no ha manipulat han estat entregades al Banc dels Aliments de Barcelona; concretament, a DISA Sant Josep Oriol de Barcelona, amb l'objectiu d'evitar el malbaratament alimentari i donar suport a la inclusió social.

En trobareu més informació a www.lamillorcocadesantjoan.cat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: