Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Veggie Karma, formatge vegà de quilòmetre zero

La formatgeria Veggie Karma de Barcelona ofereix un producte de qualitat i 100% vegetal

Formatge vegà

Formatge vegà

La petita empresa familiar Veggie Karma forma part d'una generació de projectes que no tan sols s'enfoquen en el producte, sinó també en la manera de fer-lo. Perquè, ara més que mai, el negoci reivindica la importància de la responsabilitat mediambiental i social.

Julien i Giovanni, responsables del projecte Veggie Karma, ofereixen productes saludables, versàtils i fets perquè tinguin un gran impacte social. En Julien explica que "la covid-19 ens ha afectat molt, tot i que les vendes en línia s'han duplicat respecte als registres dels mesos anteriors. Ens dóna força que el nostre producte cridi l'atenció de la gent". La consciència ecològica i el comerç de proximitat seran tendència en la nova normalitat i Veggie Karma treballa, com ho ha fet sempre, en aquesta línia. A més, "procurem treballar amb cooperatives, petits productors i proveïdors locals". Precisament, aquesta consciència mediambiental és la que els ha portat a lliurar les seves comandes amb vehicles elèctrics.

Els formatges vegans que elaboren es venen a botigues de productes ecològics, veganes i d'herbes o plantes medicinals, i a les parades de mercat. I, sempre que poden, reutilitzen els envasos per guanyar notorietat. L'última novetat a la botiga, el Sant Andreu, és un formatge semicurat fet amb embotit de carbassa, tramussos, anacards i ametlles. Un karmage sorprenent. Per altra banda, també ofereixen un paté vegetal de tramussos, herbes aromàtiques i tomàquet que sorprèn per la seva cremositat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 mar

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 247

CIGRONS! ENERGIA VEGETAL

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Jan Fargas

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto