Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els estudiants de l'Escola d'Hostaleria Jesuïtes de Sarrià - Sant Ignasi creen 4 restaurants efímers

Els estudiants del programa de Direcció en Cuina de l'Escola d'Hostaleria Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi culminen el seu projecte final de cicle amb la creació de quatre restaurants

Els quatre restaurants efímers són el projecte final dels estudiants

Els quatre restaurants efímers són el projecte final dels estudiants

Del 19 al 22 de març, els alumnes del programa de Direcció de Cuina de l'Escola d'Hostaleria Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi presenten els seus projectes de final de cicle a Barcelona. Aquest projecte representa el fruit del treball que han fet al llarg de la seva formació i els ofereix l'oportunitat d'aplicar els seus coneixements a la creació de quatre restaurants.

Per això, cadascun d'aquests quatre dies, 15 comensals podran participar en els àpats i ser testimonis de la materialització d'aquests somnis gastronòmics a l'espai ubicat al carrer de Santaló, 86.

  • HALO - Una experiència gastronòmica excepcional on abracem la solidaritat amb un propòsit noble. T'esperem per compartir moments inoblidables amb un sentit que va més enllà de la taula!
  • Elements - Endinsa't en l'experiència gastronòmica i sensorial de la naturalesa i els quatre elements. Deixa't portar per la imaginació.
  • L'art de la taula - L'expressió de l'art en forma de sabors i essència tradicionals amb una perspectiva culinària contemporània a través d'elaboracions inspirades en la gastronomia catalana tradicional, amb una interpretació innovadora i una presentació moderna que creen una experiència gastronòmica inoblidable.
  • Bakán - Una proposta que fusiona dues gastronomies, la peruana i l'espanyola. Una oferta que es projecta de primera mà en forma d'illeta central.

Trobareu més informació a la pàgina del programa de Direcció de Cuina de l'Escola d'Hostaleria Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: