Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Arriba la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

Amb l'arrencada del primer calçot es dona inici a la temporada de calçots a Valls

Els calçots són una menja popular

Els calçots són una menja popular Nikki To

Aquest dissabte 28 de novembre se celebrarà al Pati de Sant Roc la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls. A les 12 h tindrà lloc el plat fort, quan el cuiner Nando Jubany farà una demostració culinària ('showcooking') en directe de croquetes de calçot que es podrà veure pel canal de Youtube de l'Ajuntament de la ciutat. L'accés serà obert a tot el públic des de la web de l'Ajuntament i les seves xarxes socials.

Més enllà de la mostra de Nando Jubany, la jornada comptarà també amb una demostració culinària del cuiner Joan Castells, del restaurant Portal 22 de Valls, a partir de les 12:30 h. Posteriorment i ja per acabar la jornada, de les 13:00 h a les 13:30 h, està prevista una altra demostració d'un remenat de calçots amb ceps i llonganissa de Valls, a càrrec de la cuinera del restaurant el Tast, Tina Petrus

La jornada també servirà per fer l'arrencada del primer calçot IGP de Valls, un esdeveniment que inicia la temporada de calçots a Valls.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: