Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 17 al 23 de gener

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

14/01/2022

Tornar a la rutina mai és fàcil; els horaris, les piles de feina, anar corrents a tot arreu, no tenir temps per a res, etc. Ja fa dues setmanes que es van acabar les festes de Nadal i de segur que gener ja comença a fer-se llarg per a molts de vosaltres. Des de CUINA, però, us volem ajudar una setmana més amb la proposta del nostre menú setmanal. No correu, no us preocupeu, us diem què podeu cuinar i, també, com fer-ho.

01 Popets saltats amb pastissets de carbassó

Popets saltats amb pastissets de carbassó Becky Lawton

Dilluns

  • Primer: Popets saltats amb pastissets de carbassó. 
  • Segon: Cassola d'ous, tòfona i pernil.
  • Postres: Plàtan rostit amb xocolatines.
02 Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra

Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra Becky Lawton

Dimarts

  • Primer: Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra.
  • Segon: Esqueixada de bacallà fumat.
  • Postres: 'Strudel' de poma.
03 Lasanya de llonganissa i albergínia

Lasanya de llonganissa i albergínia

Dimecres

  • Primer: Lasanya de llonganissa i albergínia.
  • Postres: Crema de mandarina amb cruixent de taronja.
04 Patates 'smashed'

Patates 'smashed'

Dijous

  • Primer: Patates 'smashed' amb romaní, farigola, orenga, mostassa i all.
  • Segon: Conill a la graella.
  • Postres: Canelons de mel i mató.
05 Farcellets de col

Farcellets de col Enrique Marco

Divendres

  • Primer: Farcellets de col.
  • Segon: Llobarro amb tinta de calamar i carbassó.
  • Postres: Coca de poma i ratafia.
06 Patates, sípia i pèsols

Patates, sípia i pèsols

Dissabte

07 Escamarlans

Escamarlans

Diumenge

  • Primer: Escamarlans, papada de porc, carxofes del Prat i suc de rostit.
  • Postres: Tiramisú de festucs i llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: