Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Menú de la setmana del 17 al 23 de gener

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

14/01/2022

Tornar a la rutina mai és fàcil; els horaris, les piles de feina, anar corrents a tot arreu, no tenir temps per a res, etc. Ja fa dues setmanes que es van acabar les festes de Nadal i de segur que gener ja comença a fer-se llarg per a molts de vosaltres. Des de CUINA, però, us volem ajudar una setmana més amb la proposta del nostre menú setmanal. No correu, no us preocupeu, us diem què podeu cuinar i, també, com fer-ho.

01 Popets saltats amb pastissets de carbassó

Popets saltats amb pastissets de carbassó Becky Lawton

Dilluns

  • Primer: Popets saltats amb pastissets de carbassó. 
  • Segon: Cassola d'ous, tòfona i pernil.
  • Postres: Plàtan rostit amb xocolatines.
02 Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra

Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra Becky Lawton

Dimarts

  • Primer: Sopa d'espigalls i crema de formatge de cabra.
  • Segon: Esqueixada de bacallà fumat.
  • Postres: 'Strudel' de poma.
03 Lasanya de llonganissa i albergínia

Lasanya de llonganissa i albergínia

Dimecres

  • Primer: Lasanya de llonganissa i albergínia.
  • Postres: Crema de mandarina amb cruixent de taronja.
04 Patates 'smashed'

Patates 'smashed'

Dijous

  • Primer: Patates 'smashed' amb romaní, farigola, orenga, mostassa i all.
  • Segon: Conill a la graella.
  • Postres: Canelons de mel i mató.
05 Farcellets de col

Farcellets de col Enrique Marco

Divendres

  • Primer: Farcellets de col.
  • Segon: Llobarro amb tinta de calamar i carbassó.
  • Postres: Coca de poma i ratafia.
06 Patates, sípia i pèsols

Patates, sípia i pèsols

Dissabte

07 Escamarlans

Escamarlans

Diumenge

  • Primer: Escamarlans, papada de porc, carxofes del Prat i suc de rostit.
  • Postres: Tiramisú de festucs i llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 259

BOJOS PELS ARROSSOS SECS!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Josep Moreno

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto