Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El millor croissant artesà de mantega de l'Estat és a Barcelona

Andreu Sayó, pastisser de la pastisseria Brunells ha estat guardonat

La Pastisseria Brunells fa el millor croissant de mantega

La Pastisseria Brunells fa el millor croissant de mantega

En un bon esmorzar mai no pot faltar el croissant que acompanya al cafè. Per sort, a Barcelona, hi ha llocs per remenar i triar, però des d'ahir un sobresurt per sobre de tots, la pastisseria Brunells. I és que Andreu Sayó, pastisser d'aquesta famosa botiga situada al carrer Princesa, 22, al districte de Ciutat Vella, ha estat guardonat amb el premi Millor Croissant Artesà de Mantega de l'Estat 2020 en els premis que l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona va atorgar aquest passat 5 d'octubre. El gust, un dels criteris valorats, així com l'acabat o el color, han estat determinants perquè Sayó s'emportés el prestigiós guardó.

La pastisseria Brunells és un dels racons més emblemàtics de Barcelona. Oberta l'any 1852 i situada en un dels carrers més cèntrics, turístics i icònics de la ciutat, com és el carrer Princesa, és una de les pastisseries més antigues i respectades de la ciutat. Tot i tancar l'any 2018, aquest 2020 van poder tornar a obrir amb el suport de tres socis: Salvador Sans, Lluís Estrada i Joan Guash. Brunells és una pastisseria tradicional, que barreja els sabors i dolços més típics del gremi barceloní amb propostes renovades i d'altres d'internacionals. I ara, des del 5 d'octubre, la pastisseria compta amb el millor croissant d'Espanya.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 oct

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

24 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

01-30 oct

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb...

03 oct - 15 nov

Cordevi 2020

Del 3 d'octubre al 15 de novembre, l’ajuntament de Tremp organitza CORDEVI, el festival gastronòmic...

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto