La pastisseria Xocosave, a Riudoms, municipi del Baix Camp, liderada per Adan Sáez, ha guanyat la cinquena edició del concurs organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona. S'enduu així el reconeixement com a 'Millor Panettone Artesà de l'Estat 2020' i se suma als altres prestigiosos guardonats d'edicions anteriors, com Cloudstreet Bakery (2019), Ochiai (2018), Oriol Balaguer (2017) i Dolç Par Yann Duytsche (2016).
El jurat, format per Elies Miró, president del Gremi de Pastisseria de Barcelona; Alberto Ruíz, director de la revista 'Dulcypas'; Oriol Balaguer, guanyador de l'edició de 2017; Tonatiuh Cortés (Cloudstreet Bakery), guanyador de l’edició de 2019, i Ibán Yarza, reconegut expert en pa i masses, ha estat l'encarregat de tastar i decidir el premi segons els criteris de sabor, olor, aparença i forma, enfornat i aspecte del glacejat, estructura de la molla i desglossament de la fruita. I finalment ha triat com a guanyador el panettone d'Adan Sáez, gràcies al seu gran sabor.
La Xocosave de Sáez, fill d'una família dedicada a la pastisseria, entra d'aquesta manera en el panorama nacional de millors pastisseries. Tocarà visitar-la.