Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El 'Millor Panettone Artesà' de l'Estat el trobareu a Riudoms

Les tradicionals postres italianes de Nadal són una de les especialitats de la pastisseria Xocosave de Riudoms, al Baix Camp

Panettone

Panettone

La pastisseria Xocosave, a Riudoms, municipi del Baix Camp, liderada per Adan Sáez, ha guanyat la cinquena edició del concurs organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona. S'enduu així el reconeixement com a 'Millor Panettone Artesà de l'Estat 2020' i se suma als altres prestigiosos guardonats d'edicions anteriors, com Cloudstreet Bakery (2019), Ochiai (2018), Oriol Balaguer (2017) i Dolç Par Yann Duytsche (2016).

El jurat, format per Elies Miró, president del Gremi de Pastisseria de Barcelona; Alberto Ruíz, director de la revista 'Dulcypas'; Oriol Balaguer, guanyador de l'edició de 2017; Tonatiuh Cortés (Cloudstreet Bakery), guanyador de l’edició de 2019, i Ibán Yarza, reconegut expert en pa i masses, ha estat l'encarregat de tastar i decidir el premi segons els criteris de sabor, olor, aparença i forma, enfornat i aspecte del glacejat, estructura de la molla i desglossament de la fruita. I finalment ha triat com a guanyador el panettone d'Adan Sáez, gràcies al seu gran sabor.

La Xocosave de Sáez, fill d'una família dedicada a la pastisseria, entra d'aquesta manera en el panorama nacional de millors pastisseries. Tocarà visitar-la.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: