Aquest 2020, Mitjans ha celebrat els 110 anys d'història consolidat com un referent del sector, que ofereix embotits tradicionals, rostits gurmet, patés i 'foies' d'alta gamma, i una àmplia oferta de productes de gall dindi prèmium que, enguany, ha rebut el premi Great Taste Award, després que el jurat del certamen, format per més de 200 xefs i sommeliers d'arreu del món, en destaqués la textura i el gust.
Creixement durant el 2020
En un any especialment complicat per a tots els sectors, Mitjans ha crescut un 20%, gràcies a la tasca dels 100 professionals i de les mil xarcuteries on distribueix els seus productes.
Precisament, l’aposta per la innovació s’ha traduït aquest any en un pas endavant en la millora dels valors nutricionals dels productes, reduint el contingut de sal i al·lèrgens i creant maridatges com el paté de sofregit de ceba i xampinyons i el paté de cítrics i licor de taronja, que s'han estrenat aquest Nadal.
De fet, el camp dels patés gastronòmics és un dels més especials de Mitjans. La combinació del fetge d’ànec i la carn de porc amb escalivada, verdures o bolets, o bé propostes més inesperades amb fruites, peix o formatge, confirmen un dels lemes de la família Mitjans: “a casa nostra, la innovació és una passió".