Casa Cacao, la fàbrica de xocolata 'bean-to-bar' d'El Celler de Can Roca, arriba a l'hotel Mandarin Oriental de Barcelona fins al 5 de gener de 2023, en format 'pop-up'.
Es tracta de la primera botiga de Casa Cacao a la ciutat, després d'obrir portes a Girona el febrer del 2020, i es converteix en una oportunitat per presentar i apropar a Barcelona tots els seus productes: rajoles amb cacau d'orígens diferents, bombons i altres creacions, així com la col·lecció de Nadal, que inclou una gamma de torrons i figures nadalenques o una edició especial del calendari d'advent d'El Celler de Can Roca i dues propostes de Panettone d'un quilogram de massa mare fermentada lentament durant 48 hores.
Col·lecció nadalenca
Aquest Nadal, tant Casa Cacao com Rocambolesc, la gelateria creada per Jordi Roca amb Ale Rivas, proposen un catàleg de productes sorprenents que us permetran assaborir la filosofia més dolça d'un dels millors restaurants del món, des del panettone –en format tradicional i de cacau– fins als calendaris d'advent –que amaguen sorpreses com bombons, galetes, llaminadures i minirajoles de xocolata–, passant per turrons –de xocolata, de poma de fira, de galeta de gingebre, de bastó de caramel, etc.–, rajoles de xocolata variades i bombons exquisits en diversos formats.
Tots els productes que formen part de la proposta nadalenca de Casa Cacao i Rocambolesc es poden comprar a les botigues, incloent-hi el 'pop-up' del Mandarin Oriental, i també a les botigues en línia de Casa Cacau i Rocambolesc per rebre'ls a casa.