Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Plats temptadors amb poma

4 propostes que us faran caure en la temptació

PAU SAURI SORIANO

22/12/2021

Diuen que va ajudar Newton a comprendre la gravetat; a Eva, la va fer caure en la temptació, i a la Blancaneus, bé, ja ho sabeu. Parlem de la poma, la fruita que, més enllà de la ficció i l'imaginari col·lectiu, ens ha acompanyat al llarg de la nostra vida. No teniu temps de pelar un plàtan o una mandarina? Agafeu una poma, us la podeu menjar amb pela i tot. Us trobeu feixucs després d'un gran sopar? La poma té propietats digestives. Què posem de postres al menú d'excursió de l'escola? No cal ni preguntar-ho. Potser no tothom és fanàtic d'aquesta fruita àcida, però la seva presència en els nostres àpats és, i ha estat, considerable. Aquesta rutina, aquest paper de comodí que li hem atorgat, ens pot portar a menystenir-la i acabar relegant-la a la cistella de la fruita. Des de CUINA, però, us proposem quatre receptes amb poma que us faran caure en la temptació i començareu a mirar-vos la fruita per excel·lència amb uns altres ulls.

01 Macarons de poma àcida

Macarons de poma àcida

Macarons de poma àcida

Els macarons no són fàcils de cuinar; requereixen un cert coneixement de rebosteria, però l'esforç val la pena. Amb aquesta recepta aconseguireu unes postres àcides amb gust de poma perfectes per acabar com cal qualsevol àpat que celebreu. Són, també, una opció perfecta per pecar de tant en tant a casa.

02 Caneló de poma caramel·litzada amb 'foie'

Caneló de poma caramel·litzada amb 'foie'

Caneló de poma caramel·litzada amb 'foie'

Amb aquesta recepta, veureu que la poma es pot fer servir fora de la rebosteria i permet aconseguir uns resultats de primera. Aquesta elaboració us servirà de primer plat o d'entrant, segons la gana que tingueu.

03 Pomes i dàtils

Pomes i dàtils

Sopa de poma, dàtil i iogurt

Si sou de contrastos, aquestes postres són les vostres. Juguem a l'engany i acabem l'àpat amb una sopa àcida i dolça a la vegada, perfecta per digerir tot el que hàgiu menjat prèviament.

04 Bunyols de poma

Bunyols de poma

Bunyols de poma

Acabem amb una elaboració tradicional que tothom coneix, però que és igual de temptadora. Gemma Clofent us refresca la memòria i us ensenya com podeu preparar bunyols de poma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto